ΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ – ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΜΕΝΙΚΩΝ ΜΕ 115 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την παρελθούσα Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων Δεμενίκων κατά τις απογευματινές ώρες έλαβε χώρα και μάλιστα σε περίοδο πανδημίας, η προγραμματισμένη από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας εθελοντική αιμοδοσία, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία σε συλλογή μονάδων αίματος.

Αυτή την εποχή με τα πολλά απαγορευτικά και απογοητευτικά, αλλά και με την μεγάλη έλλειψη αίματος στα ψυγεία των Νοσοκομείων μετράνε τα νούμερα, μετράει η αλληλεγγύη προς τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο και όχι μόνο. Μετράει ο πολυετής αγώνας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Κ.Υ.Χ., ο πειστικός τουλόγος προκειμένου κάθε φορά να εξασφαλίζει αθρόα προσέλευση.

Στην εθελοντική αιμοδοσία των Δεμενίκων σημειώθηκε ένα νέο ρεκόρ για την περιοχή μας με την συλλογή 115 μονάδων αίματος, το οποίο είχε να καταρριφθεί από το 1998  με 105  μονάδες στην Χαλανδρίτσα.

Είναι ένα σημαντικό γεγονός  για τις ημέρες που ζούμε και γέμισε με χαρά και συγκίνηση τους διοργανωτές αφού για αυτή την εθελοντική αιμοδοσία συνεργάσθηκαν το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας, ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος « ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ» και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Δεμενίκων. Επιπλέον ένα ακόμη ρεκόρ διαπιστώθηκε με την λήξη της χρονιάς αφού ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών κατάφερε τα πετύχει ένα ακόμη στόχο του και να ξεπεράσει συνολικά τις 1.500 μονάδες αίματος για το 2020.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» για την άψογη συνεργασία, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δεμενίκων «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ», τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Δεμενίκων, μα πάνω από όλα τους εθελοντές Αιμοδότες, μέλη του Συλλόγου,στους οποίους εύχεται να είναι υγιείς, τα χρόνια τους πολλά και να έχουν καλές γιορτές.

                                                                                                 ΤΟ Δ.Σ.

Κοινοποίηση
Scroll to Top