ΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

20η  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο μας η 20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών στην 19η Αγροτική Εκθεση Χαλανδρίτσας την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου .

Η συμμετοχή των λαμπαδηδρόμων μας κάθε ηλικίας μεγάλη.

Αφού διέσχισαν τον κεντρικό δρόμο της Χαλανδρίτσας μπήκαν στον χώρο της Έκθεσης όπου , εκθέτες και επισκέπτες στο πέρασμα τους, χειροκροτούσαν θερμά

Φθάνοντας στον χώρο εκδηλώσεων της Έκθεσης πλήθος κόσμου τους υποδέχθηκαν όρθιοι χειροκροτώντας τους.

Ανάμεσα τους μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας που αριστεύσαν και εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση βραβεύθηκαν από τον Δήμο Ερυμάνθου.Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στη ζωή τους.

Παρόντες στην εκδήλωση οι αντιπεριφερειάρχες κ Μπονάνος Χαράλαμπος και Φίλιας Ανδρέας, η αντιδήμαρχος Πατρέων κ Τογιοπούλου  Τασία, οι αντιδήμαρχοι,    οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι κοινοτάρχες του Δήμου Ερυμάνθου καθώς και όλοι οι Φορείς της περιοχής.

Το άναμμα του βωμού έγινε από τον Δήμαρχο Ερυμάνθου κ Θεόδωρο Μπαρή, τον κύριο Γκοτσόπουλο Δημήτριο (ηθοποιός, ο δάσκαλος από τη σειρά «Αγριες Μέλισσες» ) και τον νεότερο αιμοδότη μας κ Γεωργαντόπουλο Ιωάννη του Γεωργίου τους οποίους θερμά ευχαριστούμε.

Η συγκίνηση μεγάλη, τα  μάτια βουρκωμένα ,το χειροκρότημα παρατεταμένο.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Θεοδωρόπουλος τόνισε τον σκοπό της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας καθώς και τις μεγάλες ελλείψεις αίματος που παρατηρήθηκαν τον μήνα Αύγουστο με αποτέλεσμα τα παιδιά της μεσογειακής Αναιμίας να μένουν αμετάγγιστα, προτρέποντας στους παρευρισκόμενους όχι μόνο να γίνουν εθελοντές αιμοδότες αλλά και να μεταφέρουν το μήνυμα στους δικούς τους ανθρώπους.

Ο σύλλογος μας συμμετέχει με περίπτερο στην 19η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας από την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου μοιράζοντας φυλλάδια και ενημερώνοντας τους συμπολίτες μας για την εθελοντική αιμοδοσία .

Παράλληλα και ακριβώς απέναντι από το περίπτερο μας έχουμε εθελοντική αιμοδοσία στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.30-21.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν.Κοιμήσεως θεοτόκου Χαλανδρίτσας.

Καλούμε τα μέλη μας και όλους τους υγιείς συμπολίτες μας να προσφέρουν μια μονάδα αίματος για τους πάσχοντες που έχουν ανάγκη .

«Σπύρε αγάπη και αςε μη θερίσεις έτσι για να μοσχοβολάει ο τόπος»

                                                    Για το ΔΣ

                   Ο Πρόεδρος                                               Η  Γ. Γραμματέας

             Αθ. Θεοδωρόπουλος                                           Αμαλία Λύτρα

Κοινοποίηση
Scroll to Top