ΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

10 Φεβρουαρίου 2020.Η εορτή του προστάτη του Συλλόγου μας Αγίου Χαραλάμπους στην Καλάνιστρα Ερυμανθου με την παρουσία πλήθος κόσμου, σε συνεργασία με το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι. Ν. Αγίου Χαραλάμπους και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλάνιστρας.
Την εορτή μας τίμησε και λάμπρυνε με την παρουσία του ο Θεοφιλέστατος κ. Χρύσανθος Στελλάτος εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ.Χρυσοστομου.
Την εορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Θεόδωρος Μπαρής, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Διαμαντής Κανελλόπουλος οι αντιδήμαρχοι Βέρρας Ηλίας και Γεωργαντόπουλος Διονύσιος ο δημοτικός σύμβουλος Κωνστανιίνος Μακρόπουλος, πρόεδροι κοινοτήτων, ο τοπικός πρόεδρος Καλάνιστρας κ. Ευαγγελάτος Χρήστος καθώς και εκπρόσωποι των φορέων της περιοχής μας, του αδερφού Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος περιοχής Κ. Υ. Χαλανδρίτσας,του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλανδρίτσας και Χρυσοπηγής.
Ο Άγιος Χαράλαμπος να μας χαρίζει υγεία ευτυχία αγάπη προσφορά και να φωτίζει το διάβα της ζωή μας.
Οι δύο Σύλλογοι, Καλάνιστρας και Εθελοντών Αιμοδοτών Κ. Υ. Χαλανδρίτσας,μετά το πέρας της λειτουργίας προσέφεραν κέρασμα στους παρευρισκόμενους.
Ακολούθησε γεύμα στην ταβέρνα “ο Κάλανος” από το εκκλησιαστικό συμβούλιο.
Ευχαριστούμε θερμά τον εφημέριο π. Σπυρίδωνα και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι. Ν. Αγίου Χαραλάμπους καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλάνιστρας για την άριστη συνεργασία τους, τη φιλοξενία τους καθώς και όλο τον κόσμο για την παρουσία τους.

Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία σε όλα τα μέλη μας καθώς και σε όλο τον κόσμο.
Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ βοήθεια μας!!!!!

ΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κοινοποίηση
Scroll to Top