Χαιρετισμός

Από το 1987 στόχος της Ομοσπονδίας μας και των Συλλόγων Μελών της είναι να έρθουμε σε μια πιο άμεση επικοινωνία με τον κάθε Έλληνα πολίτη παρέχοντας του πληροφορίες που έχουν να κάνουν με την αιμοδοσία στην χώρα μας.

πρωτόπαππας

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.)

Αγαπητοί μου,

Από το 1987 στόχος της Ομοσπονδίας μας και των Συλλόγων Μελών της είναι να έρθουμε  σε μια πιο άμεση επικοινωνία με τον κάθε Έλληνα πολίτη παρέχοντας του πληροφορίες που έχουν να κάνουν με την αιμοδοσία στην χώρα μας.

Η υποχρέωσή μας αυτή μας δημιούργησε την ανάγκη να βρούμε τρόπο και να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες της τεχνολογίας για την άμεση και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Προχωρήσαμε στην αναβάθμιση της ιστοσελίδας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών για καλύτερη προβολή των δράσεών μας. Θεωρήσαμε ότι ήταν απαραίτητη η αναπροσαρμογή της ιστοσελίδας μας επάνω σε πιο σύγχρονα και αποτελεσματικότερα πρότυπα.

Η επικοινωνία μέσω Διαδικτύου έχει πλέον καταστεί καθημερινή πρακτική και ευελπιστούμε ο ιστότοπος αυτός να αποτελέσει βήμα όχι μόνο για την απλή καταγραφή των δραστηριοτήτων μας αλλά και ένα εργαλείο ανάδειξης των προβλημάτων και των προοπτικών της Εθελοντικής μη Αμειβόμενης Αιμοδοσίας στην Ελλάδα.

Θα ήθελα τέλος να σας ευχαριστήσω που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας και περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.

posea-logo

Ενημερωτικό Δελτίο

Δίκτυα

Scroll to Top