Δήμος Φλώρινας – 21η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Φλώρινας σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) πραγματοποίησαν, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023, την 21η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.

Στη λαμπαδηδρομία συμμετείχαν το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας, το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας «Ελένη Θ. Δημητρίου», το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, οι σύλλογοι ΣΑΡΙΣΕΣ, ΓΕΦ, ΕΛΠΙΔΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, το ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας, ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία ΠΕ Φλώρινας και πλήθος αιμοδοτών και πολιτών.

Τη λαμπαδηδρομία τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Βασίλης Γιαννάκης, ο βουλευτής Φλώρινας, κ. Σταύρος Παπασωτηρίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Μιχάλης Χάτζιος, η Αντιδήμαρχος Φλώρινας, κα Σοφία Φουδούλη Τζώτζη και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φλώρινας, κ. Κωνσταντίνος Ρόζας.

Η Φλόγα της Αγάπης, ακολουθώντας μια διαδρομή από κεντρικούς δρόμους της πόλης, κατέληξε στο Νέο Πάρκο Φλώρινας, όπου πραγματοποιήθηκαν συναφείς με το πνεύμα της ημέρας εκδηλώσεις. Οι συμμετέχοντες μέσω της δράσης μετέδωσαν το μήνυμα της αναγκαιότητας του πολύτιμου αυτού δώρου ζωής και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Κοινοποίηση
Scroll to Top