Τιμητικός έπαινος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την συνδιοργάνωση της 14ης Λαμπαδηδρομίας

Δελτίο Τύπου

Τιμητικός έπαινος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την συνδιοργάνωση της 14ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία και έκλεισε με την Τελετή Λήξης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, στο χώρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, με την παρουσία εκπροσώπου του Υπουργού Υγείας, Δημάρχων και Φορέων.

Η τελετή Αφής της Φλόγας για την Λαμπαδηδρομία που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και συμμετείχε ενεργά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, είχε πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, όπου έστειλε μήνυμα προσφοράς και ενίσχυσης της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έλαβε τιμητικό έπαινο με τον Βοηθό Περιφερειάρχη και Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο για Θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αντώνη Χαροκόπο, να μεταφέρει το μήνυμα του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα: «Ένας είναι ο στόχος μας: Στα δύσκολα, στα κρίσιμα, μπορούμε και πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να το πετύχουμε. Να κάνουμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πρότυπο εθελοντικής αιμοδοσίας. Και το πετυχαίνουμε σε συνεργασία με τους συλλόγους και την κοινωνία των πολιτών. Οι συμπολίτες μας πρέπει να συμμετέχουν αδιαλείπτως στην εθελοντική αιμοδοσία».

Και κατέληξε ο Αντ. Χαροκόπος: «Η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί ύψιστη ενέργεια αλληλεγγύης, αλτρουισμού και δώρο ζωής για τους συνανθρώπους μας. Ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αναδεικνύουμε μέσω δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, την ανάγκη τακτικής εθελοντικής αιμοδοσίας και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε».

Κοινοποίηση
Scroll to Top