ΣΕΑ ΤΕΡΠΝΗΣ – 19η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΑ

19η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Για 19η συνεχή χρονιά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης , το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) διοργανώνουν την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.

Η “Φλόγα της Αγάπης” περιδιαβαίνει ολόκληρη τη χώρα μεταλαμπαδεύοντας σε κάθε γωνιά το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την αγάπη για το συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη.

Ξεκίνησε στις 30 Ιουλίου από τον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών και θα καταλήξει στις 15 Οκτωβρίου 2021 στα Χανιά  σηματοδοτώντας την έναρξη της 31ης Αμφικτιονίας Εθελοντών Αιμοδοτών, που θα πραγματοποιηθεί στην ίδια πόλη.

Σκοπός της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού στην εθελοντική Αιμοδοσία, ώστε η χώρα μας να καταστεί αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Στα πλαίσια της 19ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, ο Νομός Σερρών υποδέχεται την Φλόγα της Αγάπης :

την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΣΕΠΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 10.30 π.μ στο Διοικητήριο Σερρών. Τη Φλόγα θα μεταφέρουν σπουδαστές των ΤΕΦΑΑ Σερρών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών.

την ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ώρα 10.30, στο Δημαρχείο Νιγρίτας Τη Φλόγα θα μεταφέρουν εθελοντές αιμοδότες του Δήμου με μεγάλη προσφορά αίματος.

Παράλληλα από 09.00 π.μ έως 13.00 στις συγκεκριμένες ημέρες, θα πραγματοποιείται ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ από φορείς του νομού που ασχολούνται με την εθελοντική αιμοδοσία.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών και υπό την Αιγίδα της Αντιπεριφέρειας Σερρών και του Δήμου Βισαλτίας.

Με τιμή

Ο Υπεύθυνος της Λαμπαδηδρομίας

Ιωάννης Νούλης τηλ. 6944876303

ΣΕΑ ΤΕΡΠΝΗΣ - 19η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΑ
ΣΕΑ ΤΕΡΠΝΗΣ – 19η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΑ
ΣΕΑ ΤΕΡΠΝΗΣ - 19η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΑ
ΣΕΑ ΤΕΡΠΝΗΣ – 19η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΑ
Κοινοποίηση
Scroll to Top