ΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα 10 Φεβρουαρίου 2022 η εορτή του προστάτη του Συλλόγου μας Αγίου Χαραλάμπους  και η  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  μας έλαβε χώρα στον Ι.Ν.Αγίων Θεοδώρων Δεμενίκων  σε μια λιτή εκδήλωση λόγω covid-19, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερυμάνθου κ Κουραχάνη, του αναπληρωτή Δ/τη του ΓΝΠ  “Ο Άγιος Ανδρέας” κ. Δημόπουλου, του Δ/ντη του Κέντρου Υγείας Χαλανδρ5ίτσας κ Αλόκριου και του πρώην Δ/ντη  και ιδρυτή του Συλλόγου μας κ. Π.Θεοδωρόπουλου, του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλανδρίτσας κ Σπυρόπουλου, του Προέδρου και μελών του αδερφού Συλλόγου Προστασίας Υγείας και περιβάλλοντος περιοχής Κ.Υ.Χαλανδρίτσας.

Χαιρετσμό  απέστειλε  η Δ/ντρια του τμήματος αιμοδοσίας του ΓΝΠ  “ο Άγιος Ανδρέας” κ. Τσέλιου  εκφράζοντας τις ευχαριστίες  της προς τους εθελοντές αιμοδότες που παρά τις πρωτόγνωρες  και εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες νίκησαν το φόβο και προ έταξαν την κοινωνική αλληλεγγύη.

Ο Πρόεδρος κ. Θανάσης Θεοδωρόπουλος στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στα 33 χρόνια κοινωνικής προσφοράς του Συλλόγου μας τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι στα δυο χρόνια της πανδημίας όχι μόνο δεν κάναμε βήματα προς τα πίσω απεναντίας συμμεριζόμενοι τις ανάγκες του Νοσοκομείου της περιοχής μας και των πασχόντων συνανθρώπων μας  προγραμματίσαμε 25 νέες αιμοληψίες εκτός των ορίων δράσεων μας όπως σε χωριά των Καλαβρύτων, της Δυτικής Αχαΐας και του νομού Ηλείας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμά στα δυο κρίσιμα χρόνια της πανδημίας η συλλογή μονάδων αίματος να φθάσει τις 3000 κατατάσσοντας τον Σύλλογο μας πρώτο στην 6η ΥΠΕ και στις πρώτες θέσεις στην επικράτεια.

Δύναμη μας η αθρόα προσφορά των χιλιάδων εθελοντών αιμοδοτών δίνοντας μας ώθηση προς την κορυφή, γνωρίζοντας ότι η κορυφή δεν χαρίζεται παρά μόνο κατακτιέται.

2022…Νέα χρονιά, Νέος προγραμματισμός, Νέος στόχος, Ίδιο το όραμα

Για τη νέα χρονιά στις ήδη 75 προγραμματισμένες αιμοδοσίες προστέθηκαν άλλες 5 νέες.

Στόχος μας οι 2000 μονάδες.

Όραμά μας η πολυπόθητη αυτάρκεια της χώρας μας σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Κλείνοντας ευχαρίστησε τον Πατέρα Χριστόδουλο,  εφημέριο του Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων καθώς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο  για την φιλοξενία , την Περιφέρεια Δυτικής Αχαΐας και το ΓΝΠ  “Ο Άγιος Ανδρέας” ως τους βασικούς διαχρονικούς πυλώνες στήριξης και υποστήριξης του Συλλόγου μας καθώς και τους Δήμους Πατρέων και Ερυμάνθου, το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας, όλους τους φορείς της περιοχής μας,  μα πάνω  απ΄ολα τους εθελοντές αιμοδότες για την προσφορά τους ευχόμενος  Χρόνια Πολλά,  Καλή Χρονιά, Υγεία και κάθε καλό στις οικογένειες όλων.

 

Κοινοποίηση
Scroll to Top