ΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ – ΓΙΟΡΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

ΓΙΟΡΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» ευχαριστεί δημοσίως όσους συνέβαλλαν στη φετινή μεγάλη επιτυχία της ΕΟΡΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗ 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε για δέκατη τέταρτη συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του Δήμου Ξάνθης. Σε τρείς ημέρες ιδιαίτερης χαράς και τιμής βραβεύτηκαν 115 εθελοντές οι οποίοι διακρίθηκαν κατά την προηγούμενη χρονιά. Τιμήθηκαν με τα ειδικά βραβεία, επαίνους και μετάλλια για τη δράση τους και την προσφορά τους στον συνάνθρωπο. Επίσης δοθήκανε πέντε (5) υποτροφίες σε
αριστεύσαντες μαθητές των Λυκείων του Νομού μας , των οποίων ο ένας ή και οι δύο γονείς είναι εθελοντές αιμοδότες μέλη του συλλόγου της ΑΓΑΠΗΣ με το συμβολικό ποσό σε δωροεπιταγές των 200,00€ για κάθε υποτροφία. Συνάμα φέτος τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά του στο σύλλογό μας ο ιατρός και εθελοντής και εθελοντής αιμοδότης μέλος του συλλόγου μας, κ. Δημήτριος Πετρίδης, διευθυντής του Κέντρου Υγείας Εχίνου, στον οποίον αποδόθηκε ειδική πλακέτα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 12ης Φεβρουαρίου 2017 και με την οποία ανακηρύχτηκε επίτιμο μέλος του συλλόγου της «ΑΓΑΠΗΣ».
Ευχαριστούμε όλους όσους προσήλθαν στις τριήμερες εκδηλώσεις της
«ΑΓΑΠΗΣ» όπως ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τους κάτωθι :
-Τους συνδιοργανωτές-αρωγούς της εκδήλωσης που μέσα σε μια έντονη οικονομική κρίση για ακόμη μια φορά έβαλαν το «χέρι βαθιά στην τσέπη» προκειμένου με την συμπαράσταση και αρωγή τους να ενισχύσουν αυτή μας την προσπάθεια, ήτοι : τη Χρυσή Αρωγό μας την εταιρία λειαντικών ειδών ΣΜΥΡΔΕΞ ΑΕ, τους Μεγάλους Αρωγούς τις εταιρίες Ν.Σαββαλάκης-Ν.Φραντζίδης ΙΚΕ «κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ» και ΕΛΙΝΟΙΛ ΑΕ, καθώς και τους αρωγούς μας όπως, την εταιρία Δ.Γραβουνιώτης

-Ι.Σκαρλατίδου ΟΕ «κατάστημα ΛΗΤΩ», το Διαγνωστικό Κέντρο ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΞΑΝΘΗΣ ΑΕ, την εταιρία ΔΕΡΜΕΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΦΑΝΗ «the bicycle shop», την εταιρία SOU-EM του κ. Τσαμπάζ Φαχρή, την εταιρία Τσακίρης Σωτήρης «επιγραφές, την εταιρία Απόστολος Μουτάφης-Αθανασία Καλαθέρη ΟΕ
«τυπογραφείο».
-Τους συνδιοργανωτές μας, όπως την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., το Επιμελητήριο Ξάνθης, το Λ.Ε.Α.Δ. Ξάνθης το Φαρμακευτικό Σύλλογο Ξάνθης και τον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης.
-Τη διεύθυνση και το προσωπικό της αίθουσας δεξιώσεων «ΑΠΟΛΛΩΝ» για τη φιλοξενία τους, την καταπληκτική κατά γενική ομολογία κουζίνα τους και την πολύ ωραία διαμορφωμένη αίθουσα. Ειδικά η νέα μεγάλη εντυπωσιακή τηλεόραση απέδωσε όπως πραγματικά έπρεπε σε πολλή μεγάλη ευκρίνεια το τιμητικό βίντεο παρουσίασης των φετινών βραβευθέντων και άφησε άριστες εντυπώσεις.
-Τον φωτογράφο κ. Ραμαδάνογλου Ραμαδάν για το πλούσιο καλλιτεχνικό φωτογραφικό υλικό των τριήμερων εκδηλώσεων αλλά και για τη δημιουργία του αναμνηστικού βίντεο και παρουσίασης των φετινών βραβευθέντων.
-Τους πολλούς δωροθέτες μας για τη μικρή λαχειοφόρο της εκδήλωσης.
-Τους μεγάλους δωροθέτες της λαχειοφόρου ήτοι : ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ ΑΕ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ «ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ», το ασφαλιστικό πρακτορείο DAIC και το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «PILION TERRA» της οικογένειας Δημητρίου Φωτιάδη.

Κοινοποίηση
Scroll to Top