ΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης
«Η ΑΓΑΠΗ» ανακοινώνει τους τυχερούς αριθμούς του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ
ΞΑΝΘΗΣ 2016 οι οποίοι προέκυψαν από την 44η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 31 ης Οκτωβρίου 2017. Οι οκτώ τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν τα δώρα μας είναι οι κάτωθι:
1
ος
Αριθμός : 69248, ο οποίος κερδίζει μία μοτοσικλέτα 125cc μάρκας
Daytona Nova – DY 110 χρώματος άσπρο και αξίας 1295,00€ της εταιρίας
ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Γ. & Χ. Ι.Κ.Ε. ,
2
ος
Αριθμός : 29145, ο οποίος κερδίζει ένα πολυμηχάνημα Canon image
RUNNER 1133A αξίας 485,00€ από την εταιρία Α.ΑΥΓΕΡΑΚΗ-
Β.ΕΞΗΝΤΑΒΕΛΟΝΗΣ Ε.Ε,
3
ος
Αριθμός : 45061, ο οποίος κερδίζει ένα ποδήλατο μάρκας Ballistic
Coaster 2.0 αξίας 355,00€ από την εταιρία ΦΑΝΗ ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ,
4
ος
Αριθμός : 5118, ο οποίος κερδίζει έναν καταψύκτη DAVOLINE CHFR
HD W 316LA αξίας 350,00€ από την εταιρία ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ
ΑΕ,
5
ος
Αριθμός : 12005, ο οποίος κερδίζει μία δωροεπιταγή αξίας 300,00€ από
την εταιρία ΔΟΥΚΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ «ΦΘΗΝΗ ΑΓΟΡΑ»,
6
ος
Αριθμός : 19371, ο οποίος κερδίζει ένα σετ τεσσάρων ελαστικών
αυτοκινήτων MICHELIN αξίας 300,00€ της εταιρίας ΒΙΟΤΕΛ ΑΕ «εμπόριο
ελαστικών βουλκανιζατέρ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ»,
7
ος
Αριθμός : 36292, ο οποίος κερδίζει ένα σετ ολοκληρωμένου έπιπλου
γραφείου με συρταριέρα αξίας 250,00€ από την εταιρία Δ.&
Κ.ΠΑΠΑΧΑΣΤΑΣ ΟΕ,
8
ος
Αριθμός : 61188, ο οποίος κερδίζει μία δωροεπιταγή αξίας 200,00€ από
την εταιρία Δ.ΓΡΑΒΟΥΝΙΩΤΗΣ-Ι.ΣΚΑΡΛΑΤΙΔΟΥ ΟΕ εμπόριο βρεφικών
ειδών ΛΗΤΩ»,
Ο πρώτος τυχερός κερδίζει και ένα κράνος δωρεά από την εταιρία –χορηγό μας Καρανικολάου Γ. & Χ. ΙΚΕ, Δημοκρίτου 6, τηλ.2541084555.

Επί ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και πάλι άπαντες όσους συμπαραστάθηκαν και συνέδραμαν και φέτος στη διεξαγωγή της λαχειοφόρου, αφού μεσούντος μιας έντονης οικονομικής κρίσης και δυσπραγίας, πολλοί συμπολίτες μας, επιχειρήσεις, σύλλογοι, σωματεία και φορείς διέθεσαν έστω και ένα ευρώ προκειμένου να ενισχυθούν οι δράσεις της «αγάπης» και των συμμετεχόντων φορέων.
Ταυτόχρονα χαρακτηρίζεται και για φέτος επιτυχές το εγχείρημα συμμετοχής συνολικά πέντε κοινωνικών φορέων της περιοχής μας ήτοι :
Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η
ΑΓΑΠΗ»
Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ξάνθης
«παραΜΕΝΟΝΤΑΣ ΖΩΗροί»
Σωματείο « Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» -φορέας
διαχείρισης του Γηροκομείου
Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής
Ενότητας Ξάνθης
Φιλανθρωπική Επιτροπή «Γυναίκες της ΑΓΑΠΗΣ»
Από την καταμέτρηση των πωληθέντων και την επιστροφή και συμφωνία των αδιάθετων λαχνών προέκυψε ότι διατέθηκαν συνολικά από όλους τους συνεργαζόμενους φορείς, 65.073 λαχεία του ενός ευρώ, σε μια συνολική έκδοση 80.000 λαχνών (όλη η αντίστοιχη σειρά του Λαικού Λαχείου) και είναι σημαντικό που χιλιάδες συμπολίτες μας συνέδραμαν έστω και με ένα ευρώ στην ενίσχυση των δράσεων και του έργου των φορέων μας.
Το τονίζουμε σε κάθε ευκαιρία ότι εκεί που τις περισσότερες φορές το επίσημο κράτος απουσιάζει στο να συνδράμει και υποστηρίξει οικονομικά τους φορείς που πραγματικά προσφέρουν , ενώ αντίστοιχα διάφοροι λυμαίνονταν εδώ και δεκαετίες τα χρήματα του ελληνικού λαού και της Ευρωπαικής Ένωσης, οι ίδιοι οι οργανωμένοι εθελοντές και οι απλοί πολίτες αναλαμβάνουν τις όποιες πρωτοβουλίες προκειμένου να συνεχίζουν και να ενισχύονται διαρκώς οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που προσφέρουν στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία.

Η λαχειοφόρος της «ΑΓΑΠΗΣ» και το Κοινωνικό Λαχείο Ξάνθης έρχονται να συμπληρώσουν όσο μπορούν αυτό το κενό χρηματοδότησης των φορέων μας. Να αξιοποιήσουν δηλαδή με μεγάλο σεβασμό και χρηστή διαχείριση τον ελάχιστο οβολό όλων μας προκειμένου να συνεχιστεί και ενισχυθεί το σημαντικό έργο των κοινωνικών φορέων της Ξάνθης που προσπαθούν καθημερινά εδώ και πολλά έτη να συμπαρασταθούν και ανακουφίσουν τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας χωρίς να περιορίζονται στα στενά γεωγραφικά όρια της περιοχής μας.
Εκ μέρους του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκτός των άλλων τα Μ.Μ.Ε. της Ξάνθης που για άλλη μια φορά συνέδραμαν στην επιτυχή διάθεση των λαχνών μας με τη συνεχή δημοσιοποίηση της λαχειοφόρου μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου , του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς των δώρων της λαχειοφόρου μας που και φέτος βοήθησαν με τις αξιόλογες προσφορές τους, να διεξάγουμε μια μεγάλη φιλανθρωπική λαχειοφόρο που έχει γίνει πλέον θεσμός για την μικρή μας Ξάνθη.
Παρακαλούμε τους τυχερούς κατόχους των αντίστοιχων λαχνών να επικοινωνήσουν στα τηλ.6946044278, πρόεδρος κ. Ιωάννης Παπαχρόνης, 6947376701 α’ αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Παπαευστρατίου και 6976327377,ταμίας κ. Βέργος Χαλβατζής. Η τελετή παράδοσης και παραλαβής θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα οριστεί τις επόμενες μέρες μέσω των Μ.Μ.Ε. του Νομού μας.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης Γεώργιος Αριστ. Μαθιουδάκης

Κοινοποίηση
Scroll to Top