ΣΕΑ ΝΕΑΣ ΝΙΚΟΜΗΔΕΑΣ ‘’Η ΑΓΑΠΗ’’ – 29η ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ

Στις 5-6-7 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η 29η Αμφικτιονία στην Πάτρα. Ο Σύλλογος του Καραμανδανειου Νοσοκομείου Πατρών <<Άγιος Στυλιανός>>ήταν ο διοργανωτής σύλλογος .Συμμετείχαμε ο Σύλλογος Νέας Νικομήδειας <<Η Αγάπη>>και 32 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και 29 Σύλλογοι θαλασσαιμικών, όλοι εκεί λοιπόν δότες και λήπτες. Σκοπός του συνεδρίου η επανεκκίνηση του εθελοντικού αιμοδοτικού κινήματος της πατρίδας μας.

Παρούσα  στο συνέδριο η Πρόεδρος Καδογλου Ευτυχία και εκπρόσωπος νοσηλευτής από το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας.

Τα θέματα γνωστά ,προσέλκυση νέων αιμοδοτών, δωρεά μυελού των οστών, απόρριψη αιμοδοτών, εθελοντισμός στα σχολεία και ο ρόλος των Μ.Μ.Ε. στην αιμοδοσία.

Παραβρέθηκε ανάμεσα σε αξιόλογους γιατρούς, καθηγητές, ομιλητές και η Πρόεδρος του Ε.Κ.Ε.Α. (εθνικό κέντρο  αιμοδοσίας) κ. Ματσούκα η οποία απάντησε -αντέκρουσε τις ερωτήσεις και τους στοχασμούς των εκπροσώπων των Συλλόγων για το νέο σύστημα διαχείρισης της αιμοδοσίας, την κάρτα του εθελοντή αιμοδότη, και το μέλλον -όραμα της Αιμοδοσίας στην Ελλάδα.

Το αποτέλεσμα ένα ,ο ρόλος των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοσίας είναι καθοριστικός στην προσέλκυση και διατήρηση των αιμοδοτών και η συνεργασία με τα τμήματα αιμοδοσία των νοσοκομείων, απαραίτητη

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας Ημαθίας <Η ΑΓΑΠΗ>
Πρόεδρος Καδόγλου Ευτυχία
6973518504
τηλ.επικ.2331090377
Τ.Θ.378
Τ.Κ.59100

Κοινοποίηση
Scroll to Top