ΣΕΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» σε συνεργασία με το σύλλογο εργαζομένων στην Αντιπεριφέρεια Μαγνησίας έχει προγραμματίσει  εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 από 9.00 μέχρι 13.00 στον  προαύλιο χώρο της πρώην Νομαρχίας  Μαγνησίας.

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 αιμοδοσία στον χώρο των εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑΜΒ από 9.00 ως 13.00

Καλούμε όλους τους αιμοδότες και τους φίλους τους να έρθουν να αιμοδοτήσουν  γιατί όλοι  μπορούν να προσφέρουν  αγάπη στον συνάνθρωπο, δώρο ανεκτίμητης  αξίας που δεν θα κοστίσει τίποτα αλλά θα δώσει ζωή. Γιατί οι ανάγκες είναι μεγάλες στο Νοσοκομείο Βόλου μετά τις γιορτές και με την έξαρση των ιώσεων .Δεν πρέπει να ακυρώνονται χειρουργεία ή να μην έχουν για μετάγγιση τα άτομα με Μεσογειακή Αναιμία, ας είναι περισσή η προσφορά μας για να αποδείξουμε σε όλους ,ότι εμείς πάνω από όλους και όλα, δεν χάνουμε  το πρωταρχικό στοιχείο που μας διακρίνει σαν Έλληνες να είμαστε  Άνθρωποι.

Επίσης την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11.00 στο Πνευματικό  Κέντρο Βόλου ο σύλλογός μας έχει την κοπή της πίτας του με την συμμετοχή της  Μικτής Δημοτικής Χορωδίας Αγριάς υπό την διεύθυνση κ. Βλάση Μαστρογιάννη και με βραβεύσεις εθελοντών αιμοδοτών.

Tο Διοικητικό Συμβούλιο

Κοινοποίηση
Scroll to Top