ΣΕΑ – ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ «ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

«ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ»

15η Λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη τελετή αφής της φλόγας της αγάπης των εθελοντών Αιμοδοτών της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνει ο Σύλλογος μας υπό την αιγίδα της ΠΟΣΕΑ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας εθελοντών αιμοδοτών), του ΕΚΕΑ, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ.) και του Δήμου Διδυμοτείχου και θα γίνει την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 17.30 μμ στο χώρο έμπροσθεν του κτιρίου του Δήμου  Διδυμοτείχου με τη συμμετοχή μαθητών, Συλλόγων αθλητικών, πολιτιστικών και λοιπών φορέων της περιοχής μας. Στο άναμα της φλόγας θα συμμετάχει ενεργά και ο Γκατσιούδης Κων/νος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στίβου και ενεργός αιμοδότης-μέλος του Συλλόγου μας.

Η Αιμοδοτική Φλόγα, η Φλόγα της Αγάπης θεσμοθετήθηκε απο τη ΠΟΣΕΑ απο το 2002, και από το 2007 διοργανώνετε σε ετήσια βάση  με τη στήριξη του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας και τη στήριξη μεγάλων Δημόσιων και ιδιωτικών φορέων όπως το ΕΚΕΑ, ο Βίκος, ο Σκλαβενίτης κ.α. με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και για να ηχήσει δυνατά το μήνυμα της προσφοράς των αιμοδοτών σε όλη την Ελλάδα.

Κεντρική ιδέα της φετινής Λαμπαδηδρομίας η διαδρομή της φλόγας της αγάπης να διασχίσει τα κεντρικά σημεία της πόλης και να μεταλαμπαδεύσει το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο μας.

Κοινοποίηση
Scroll to Top