ΣΕΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ “ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ” – Εβδομάδα ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης, εγγραφής, εκπαίδευσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εβδομάδα ενημέρωσης ,ευαισθητοποίησης, εγγραφής, εκπαίδευσης ,πιστοποίησης και κοινωνικής προσφοράς από τους  ¨Δεσμοί Αίματος ¨
Μία εβδομάδα με πολλές δράσεις ξεκινά για τους Δεσμούς Αίματος, ποιο συγκεκριμένα την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου  στην πόλη του Άργους  στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού ¨Μέγας Αλέξανδρος¨ 11:00 – 13:00 θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ν. Αργολίδας, η πρώτη μέρα της  2ης ημερίδας ενημέρωσης για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου του Δήμου Άργους – Μυκηνών  με θέμα: «Εθελοντική αιμοδοσία και δωρεά μυελού των οστών».
Το απόγευμα της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου στην πόλη του Άργους στο  Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο από τις 17:00 έως  τις 19:00 θα πραγματοποιηθεί το 4o Σεμινάριο Εκπαίδευσης Ενημερωτών – Προσελκυτών δοτών μυελού των οστών .
Το σεμινάριο οργανώνει ο σύλλογος μας σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή», το Κέντρο Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών  . Το σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα του Παν. Πατρών και θα απονεμηθούν πιστοποιητικά εκπαίδευσης σε όσους το παρακολουθήσουν .

Την  Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στην πόλη του Ναυπλίου  θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ν. Αργολίδας, η δεύτερη μέρα της  2ης ημερίδας ενημέρωσης για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου του Δήμου Ναυπλιέων στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου με θέμα: «Εθελοντική αιμοδοσία και δωρεά μυελού των οστών».

Το απόγευμα της  Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου στην πόλη του Ναυπλίου από τις 17:00 έως τις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μέρα της  74ης προγραμματισμένης εθελοντικής αιμοδοσίας στην Δημόσια Βιβλιοθήκη «Ο ΠΑΛΑΜHΔΗΣ» .  Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα γίνεται παράλληλα ενημέρωση και εγγραφές νέων δοτών Μυελού των Οστών σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ ¨Χάρισε Ζωή¨
Tέλος το  Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στην πόλη του Ναυπλίου από τις 9:00 έως τις 13:30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη μέρα της 74ης  προγραμματισμένης εθελοντικής αιμοδοσίας στην Δημόσια Βιβλιοθήκη «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» .  Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα γίνεται παράλληλα ενημέρωση και εγγραφές νέων δοτών Μυελού των Οστών σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ ¨Χάρισε Ζωή¨

Σκοπός μας είναι μέσα από την διοργάνωση των συγκεκριμένων δράσεων να ενημερώσουμε, να ευαισθητοποιήσουμε και να καλλιεργήσουμε ένα εθελοντικό πνεύμα στους πολίτες της Αργολίδας .
Επίσης προτεραιότητα μας είναι ,να εκπαιδεύσουμε και να φέρουμε κοντά μας τους νέους μέσα από στοχευμένες δράσεις .
Γιατί το νέο αίμα δίνει Ζωή !!!
για τους Δεσμούς Αίματος
ο Β΄ αντιπρόεδρος
Νικόλαος Σιαχάμης

Κοινοποίηση
Scroll to Top