ΣΕΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου σας προσκαλεί στην Ολοήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γ.Ε.Α. από τις 8πμ –7μμ.

Παράλληλα ο Σύλλογος θα ενημερώνει και θα συλλέγει δείγματα σάλιου για Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών πάντα σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ «Χάρισε Ζωή».

Η στήριξη της προσπάθειας αυτής είναι ιδιαίτερα σημαντική είτε  με την προσέλευση όσων μπορούν να αιμοδοτήσουν είτε με τη διάδοση του μηνύματος της αιμοδοσίας,  έτσι ώστε να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συνδιοργάνωση και τους: Διεθνής Ένωση Αστυνομικών-Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας, Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αιτ/νίας, Δίκτυο Στήριξης Μαθητών Αγρινίου, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός -Περιφερειακό Τμήμα Αγρινίου

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να εξαλείψουμε το άγχος και την αγωνία όσων χρειάζονται αίμα, με το να εξασφαλίσουμε τα αποθέματά του στο Νοσοκομείο για οποιαδήποτε ανάγκη.  Επίσης με το να εγγραφούμε στην Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, μπορούμε να φτάσουμε πιο κοντά στο να κάνουμε τη λευχαιμία παρελθόν!

Όλοι μαζί μπορούμε!

Για το Δ.Σ.

Κοινοποίηση
Scroll to Top