ΣΕΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους τους συνδιοργανωτές, τους συμμετέχοντες και τους χορηγούς της εκδήλωσης της έναρξης της 16ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας «Αφή της φλόγας της αγάπης», που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.

Οι περισσότεροι εξ’ αυτών είναι αρωγοί του Συλλόγου μας και σε άλλες εκδηλώσεις, όπως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και ο Δήμος Αγρινίου στον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιο για την παρουσία του στην εκδήλωση, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, που μας παραχωρεί δωρεάν τον χώρο όπου διεξάγονται οι αιμοδοσίες πάντα με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας.

Τους ευχαριστούμε και πάλι θερμά όλους και πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον, έτσι ώστε να συμβάλλουμε όλοι στην διάδοση του μηνύματος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας για να γίνει η χώρα μας αυτάρκης σε αίμα.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.)
Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ.)

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ:

ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ:

Υπουργείο Υγείας
Ελληνική Αστυνομία
Δήμος Αγρινίου
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Ε.Κ.Α.Β.

ΧΟΡΗΓΟΙ:

Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.)
Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ.)
Ελληνική Εταιρεία Μεταγγισιοθεραπείας (Ε.Ε.Μ.)
Αγροτικός Συνεταιρισμός «Ένωση Αγρινίου»

Όμιλος Αϋφαντή
Firma επιγραφές
Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου (Γ.Ε.Α.)
Esperia Boutique Hotel
Althaia Hotel
Galaxias Hotel
Imperial Agrinio Hotel

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος                                                  Ο Γεν. Γραμματέας

ΑΒΡΑΜΠΟΥ Δήμητρα                                   ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριος

Κοινοποίηση
Scroll to Top