ΣΕΑ ΑΡΤΑΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πριν φύγεις για διακοπές, κάνε μια στάση…

Ο Αύγουστος είναι ίσως ο πιο δύσκολος μήνας για τις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας όλης της χώρας. Οι αιμοδότες μειώνονται, λόγω των καλοκαιρινών αδειών, δημιουργώντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό, ενώ ταυτόχρονα αυξάνονται και τα τροχαία. Για αυτό το λόγο, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας διοργανώνει για πρώτη φορά αιμοδοσία τον Ιούλιο και καλεί όλους τους πολίτες του νομού Άρτας να προσέλθουν τόσο στην αιμοδοσία του Ιουλίου όσο και το μήνα Αύγουστο στην υπηρεσία αιμοδοσίας του νοσοκομείου Άρτας. Ας θυμόμαστε ότι οι ασθενείς που μεταγγίζονται δεν μπορούν να περιμένουν να γυρίσουμε από τις καλοκαιρινές μας διακοπές, ότι οι ανάγκες σε αίμα δεν κάνουν διακοπές…Ας μη ξεχνάμε ότι τα άδεια ψυγεία από αίματα ελλοχεύουν σοβαρούς κινδύνους αδυναμίας κάλυψης των έκτακτων περιστατικών.

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους εθελοντές που δεν έχουν αιμοδοτήσει το τελευταίο τρίμηνο αλλά και σε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη να προσέλθουν την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018από τις 09:00 έως τις 13:30 στο γραφείου του Συλλόγου, Σκουφά 79.

Η προσφορά σε αίμα μεταφράζεται σε βελτίωση της ποιότητας ζωής πολλών ασθενών με χρόνια νοσήματα αλλά και σε ελπίδα για πολλούς ανθρώπους που περιμένουν μια φιάλη για να σωθεί η ζωή τους.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του ΣΕΑ Άρτας

Κοινοποίηση
Scroll to Top