Σ.ΑΙ.Δ.Ο.Σ.Μ.Υ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΓΙΤΗΣ – 8ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών

Η πόλη της Μεταμόρφωσης φιλοξενεί και ο Σύνδεσμος Αιμοδοτών, Δωρητών Οργάνων Σώματος και Μέριμνας Υγείας «ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΓΙΤΗΣ» διοργανώνει το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και την Πανελλήνια Επιτροπή Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ε.Ν.Ε.Α.), από τις 21 έως τις 23 Απριλίου 2017.

Πληροφορίες προς Συνέδρους

Για την διευκόλυνση της συμμετοχής σας, παραθέτουμε παρακάτω τις εξής χρηστικές πληροφορίες:

1) Στο Συνέδριο μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε επιθυμεί.

2) Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης.

3) Κόστος συμμετοχής (πληρωμή κατά την είσοδο):

Παρακολούθηση του συνεδρίου: 5€ (περιλαμβάνει φάκελο συνέδρου, καφέ και γεύματα).
Συμμετοχή στην βραδινή εκδήλωση του Σαββάτου: 5€ (περιλαμβάνει δείπνο και κρασί).

4) Για τους συνέδρους που επιθυμούν να μείνουν σε ξενοδοχείο, ο Σύνδεσμος έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές στο ξενοδοχείο AcharnisKavallariHotel: Μονόκλινο: 35€, Δίκλινο: 38€, Τρίκλινο: 43€, Τετράκλινο: 55€. Στις τιμές αυτές (κόστος ανά διανυκτέρευση) συμπεριλαμβάνονται πρωινό και φόροι. Μπορεί να γίνουν και κρατήσεις κατ’ άτομο. Για κρατήσεις επικοινωνήστε άμεσα με το ξενοδοχείο στα τηλέφωνα 2102467961 / 6973585085. Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για κρατήσεις που θα γίνουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017.

5) Σας παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατόν (για τη καλύτερη διοργάνωση του Συνεδρίου, λόγω πίεσης χρόνου), και να επικοινωνείτε με το Σύνδεσμο για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση αφορά το Συνέδριο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση synedriokostakismesogitis@yahoo.com (αποκλειστικά για τους σκοπούς του συνεδρίου) καθώς και στα τηλέφωνα 6945115143 / 6977255584

6) Τόσο για τη συμμετοχή όσο και για τη διαμονή στο ξενοδοχείο, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

7) Οι Σύλλογοι των οποίων οι νέοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση και στις Αρχαιρεσίες της Π.Ε.Ν.Ε.Α. οφείλουν να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι ως  προς την Π.Ο.Σ.Ε.Α..

8) Σύντομα θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για   το πρόγραμμα του συνεδρίου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμβολή σας στην επιτυχία του συνεδρίου.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Κοινοποίηση
Scroll to Top