ΣΕΑ ΡΟΔΟΥ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου

Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου ο ‘’ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ’’

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου διοργάνωσε την περίοδο Οκτωβρίου 2019- Ιουλίου 2020, το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5, με την συμμετοχή δέκα ομάδων, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη  της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας και της σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των μελών και των φίλων του. Η εξέλιξη του τουρνουά ήταν άκρως ενδιαφέρουσα, εντυπωσιακή αλλά και αγωνιώδης, με κορύφωση του ενδιαφέροντος τους τελικούς αγώνες που διεξήχθησαν την Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020.   Στους τελικούς αγώνες παρευρέθησαν οι: πανοσιολογιότατος Νεκτάριος Πόκκιας, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Υψηλάντης,  οι Αντιπεριφερειάρχες  κ.κ. Χρήστος Ευστρατίου και Ιωάννης Φλεβάρης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου κ. Γρηγόρης Ρουμάνης,  ο Υποδιοικητής της 95 ΑΔΤΕ  Ταξίαρχος κ. Σπυρίδων Κογιάννης , ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής  της Ά Δ.Α Δωδεκανήσου κ. Θέμης Καλαμάτας καθώς και πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου, τους οποίους και ευχαριστούμε για την παρουσία τους και την συνεχή υποστήριξή τους.

Πρωταθλήτρια ομάδα του τουρνουά  αναδείχθηκε η ομάδα των ΄΄Θεσσαλών’’, και ακολούθησαν οι ομάδες των ΄΄Αιμοδοτών΄΄ και της ‘’Μονολίθου΄΄.   Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν οι ομάδες,  ‘’Θεσσαλοί’’, ‘’Μονόλιθος’’, ‘’Λάσπες’’, ‘’Γιουρομέντικα’’, ‘’Πυροβολικό’’, ‘’Πράκτικερ’’, ‘’Ίστριος’’, ‘’Ρουμελιώτες’’ , ‘’Άμπαλοι’’ και οι ‘’Αιμοδότες’’.

Το ΔΣ του Συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί την πρωταθλήτρια ομάδα των ‘’Θεσσαλών’’ και να ευχαριστήσει θερμά τους αθλητές και προπονητές όλων των ομάδων για το ενδιαφέρον τους και την συμμετοχή τους στο τουρνουά. Τους αγώνες διαιτήτευσαν οι διαιτητές Ηλίας Βασιλάκης, Ιωάννης Χαλκιάς , Χρυσανθής Νίκος και Σπυρίδων Τσέτσος. Όλοι ανεξαιρέτως οι αθλητές, προπονητές και διαιτητές, που απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι είναι άνθρωποι με το Άλφα κεφαλαίο, όχι μόνο συμμετείχαν στους αγώνες, όχι μόνο ενίσχυσαν οικονομικά τον Σύλλογο,  αλλά προσέφεραν και  το αίμα τους σε ειδικές αιμοδοσίες που έγιναν για αυτόν τον σκοπό, δίνοντας παράδειγμα προς μίμηση. Αυτοί είναι που με το παράδειγμά τους,  παρέσυραν πλήθος συνανθρώπων μας να αιμοδοτήσουν την δύσκολη περίοδο των περιοριστικών μέτρων. (Πάνω από 600 μέλη μας, αιμοδότησαν την προαναφερόμενη περίοδο, αριθμός που αποτελεί πανελλήνια επίδοση)

Επίσης το ΔΣ του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς και τους συμπαραστάτες στην επιτυχημένη διοργάνωση του τουρνουά. Χωρίς την αμέριστη και αφιλοκερδή υποστήριξή τους δεν θα ήταν εφικτό να γίνει πραγματικότητα και να ολοκληρωθεί το τουρνουά.  Να ευχαριστήσουμε τα εκπαιδευτήρια ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ που μας παραχώρησαν δωρεάν τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του, καθώς και τους: Αθλητικό Κέντρο ΑRΕΝΑ  και VELIS FOOTBALL ACADEMY  για την διάθεση των γηπέδων τους.  Θερμές ευχαριστίες επίσης στους χορηγούς και υποστηρικτές του τουρνουά: τον Ερυθρό Σταυρό που παρείχε υγειονομική υποστήριξη υψηλού επιπέδου στους αγώνες, το Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, την Dodekanisos Seaways, την ΒΑΠ Π. Κουγιός, την Seadreams, την εταιρεία   Tatakis Wines, την κάβα Κυριακούλης, τον Τηλεοπτικό Σταθμό Θάρρι και τον Γεώργιο και Ευαγγελία Αλεξανδρίδη.

Τέλος το ΔΣ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ του νησιού μας, έντυπα και ηλεκτρονικά, για την έμπρακτη και συνεχή υποστήριξη  στο σύλλογο και στις δράσεις που αναλαμβάνει, για την προβολή της ιδέας και της αξίας της αιμοδοσίας.

Ευελπιστούμε ότι με την βοήθεια του Θεού, του προστάτη μας Αγίου Εφραίμ, των αθλητών, των μελών και των φίλων μας,  να καταφέρουμε να διοργανώσουμε το 3ο τουρνουά ποδοσφαίρου την περίοδο 2020-2021, ώστε να συνεχίσουμε να προβάλουμε την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης, αλληλεγγύης  και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας.

Εκ του ΔΣ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπουρόδο
Κοινοποίηση
Scroll to Top