ΣΕΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Εθελοντική Αιμοδοσία ως μία πηγαία πράξη προσφοράς και η αγάπη  για τον συνάνθρωπο δημιούργησε γέφυρα φιλίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία.

Ελληνική αντιπροσωπεία θα ταξιδέψει την Τετάρτη 28 Ιουλίου για την  Fabbrica του Δήμου Πεσκιόλι της  Ιταλίας  ώστε να παρευρεθεί το Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021  στην επίσημη τελετή Αδελφοποίησης με τον  Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Τοσκάνης «Frates Blood Donors Group», με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και του Δήμου Ρεθύμνης.

Η αντιπροσωπεία  αποτελείται από τον Πρόεδρο Νίκο Κουλεντάκη και μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Δότες Ζωής», τη Γραμματέα της  Π.Ο.Σ.Ε.Α (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών) κα Εύη Κλούρα  και την κα Πέπη Μπιρλιράκη, Αντιδήμαρχο Τουρισμού-Επιχειρηματικότητας-Εθελοντισμού,  ως εκπρόσωπος του Δήμου Ρεθύμνης.

Η  Αδελφοποίηση ανάμεσα στους δύο συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών «ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ» και «Frates Blood Donors Group»  είναι μία πράξη φιλίας και μια σημαντική δεξαμενή προσφοράς  στην Εθελοντική Αιμοδοσία. Μία πράξη αλληλεγγύης προς τον άνθρωπο που ενισχύει τους δεσμούς ανάμεσα  στην Ελλάδα και στην Ιταλία.

ΣΕΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΕΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κοινοποίηση
Scroll to Top