ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                          

                                                                                                                                  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) επιθυμεί να σας εκφράσει την μεγάλη του ευγνωμοσύνη για την άμεση ανταπόκριση και συμμετοχή σας, στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε ώστε να συγκεντρώσουμε το αίμα που χρειάζεται η πατρίδα μας, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της, αυτή τη δύσκολη περίοδο που αντιμετωπίζουμε λόγω του κορωνοϊού.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Όμιλο ΣΚΑΙ και το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» καθώς και όλες τις Γεωγραφικές Περιφέρειες της χώρας μας και τις Δημοτικές Αρχές που έχουν συστρατευτεί μαζί μας, για τη σημαντική προσπάθεια που κάνουμε. Ευχαριστούμε επίσης την ΕΡΤ3, για την δίωρη εκπομπή της «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» που αφιέρωσε, για την προβολή της προσπάθειάς μας καθώς και όλα τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα, τα οποία προβάλουν το έργο των Συλλόγων και της Ομοσπονδίας μας.

Είμαστε βέβαιοι πως η νέα διοίκηση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) θα είναι δίπλα στην Ομοσπονδία και τους Συλλόγους μας, για τον καλύτερο συντονισμό και το καλύτερο αποτέλεσμα αυτής της δράσης. Επίσης ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) καθώς και το ΣΚΑΕΜ, με τις κατευθυντήριες γραμμές και τις οδηγίες που έχουν ανακοινώσει προς όλους μας, εφόσον τις τηρούμε πιστά, δεν θα υπάρξει κανένα δυσάρεστο αποτέλεσμα.

Θέλουμε να σας παρακαλέσουμε να εκφράζετε σε όλα τα στελέχη των Υπηρεσιών που συνεργάζεστε τις ευχαριστίες της διοίκησης της Π.Ο.Σ.Ε.Α. για την αρμονική συνεργασία μας και σας παρακαλούμε να τηρούμε ευλαβικά τις οδηγίες και να στηρίζουμε το έργο τους.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πετύχουμε μέσα από αυτή τη στενή συνεργασία την πολυπόθητη αυτάρκεια αίματος στη χώρα μας που είναι ο κοινός μας στόχος. Η Ομοσπονδία μας καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου οι Σύλλογοι Μέλη της να παραλάβουν το υγειονομικό υλικό το οποίο χρειάζονται για τους εθελοντές αιμοδότες μας.

Σας χαιρετούμε.

Με εκτίμηση,

                                  Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

               Ο Πρόεδρος                                                               Η Γενική Γραμματέας

       Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας                                           Ευαγγελία Ιωαν. Κλούρα

Κοινοποίηση
Scroll to Top