ΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ – Εθελοντική Αιμοδοσία 14 Ιουνίου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας του ΕΘελοντή Αιμοδότη

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022-Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Οι εθελοντές αιμοδότες της Ξάνθης γιορτάζουμε την Ημέρα μας με αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά…ΑΙΜΟΔΟΤΟΥΜΕ.

Συμμετέχουμε λοιπόν σε μια μαραθώνια αιμοδοσία, στην τριακοστή δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία του έτους, την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 από τις 09:00πμ έως και τις 17:00μμ στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Ξάνθης με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Σας καλούμε σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων η οποία το συνδυάζει με την πρώτη της Εθελοντική Αιμοδοσία στην Περιφερειακή Ενότητα της Ξάνθης και με τη συμπαράσταση της Ένωσης Συνοριακών Αστυνομικών Ξάνθης.

Με την υποστήριξη επίσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης και του Συλλόγου Αιμοδοσίας Συνοριακών Φυλάκων.

Η όλη δράση εντάσσεται  στις εκδηλώσεις και δράσεις της Εβδομάδας Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας 2022 της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Ερχόμαστε λοιπόν να αιμοδοτήσουμε είτε έχουμε  εμβολιαστεί είτε όχι, αφού δεν έχει καθόλου σημασία για την αιμοδοσία ούτε υπάρχουν κάποιοι σχετικοί περιορισμοί.

Τέλος ενημερώνουμε τους ήδη εθελοντές αιμοδότες ή υποψήφιους εθελοντές, ότι πιστοποιημένοι εκπρόσωποι του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ», θα εγγράφουν νέους εθελοντές και θα συλλέγουν δείγματα για δότες μυελού των οστών μέσω ενός απλού δείγματος σάλιου για λογαριασμό του Κέντρου Δοτών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ-ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ).

Μπορείς να χαρίσεις ζωή σε έναν ασθενή με λευχαιμία ή για κάθε ασθενή που χρειάζεται μεταμόσχευση μυελού των οστών, δίνοντας σε πρώτη φάση λίγο σάλιο και στη συνέχεια αν είσαι συμβατός δότης με λίγο από το αίμα σου, έτσι  απλά και ανώδυνα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                     Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης                             Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου

ΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ - Εθελοντική Αιμοδοσία 14 Ιουνίου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας του ΕΘελοντή Αιμοδότη
ΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ – Εθελοντική Αιμοδοσία 14 Ιουνίου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας του ΕΘελοντή Αιμοδότη

 

 

 

Κοινοποίηση
Scroll to Top