ΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ – ΔΙΠΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ

Σας καλούμε στη δεκάτη τρίτη και στη δεκάτη τετάρτη εθελοντική αιμοδοσία του έτους.

Το Σάββατο 13 Μαρτίου 2021 μεταφερόμαστε στην περιοχή του Δήμου Νέστου και πραγματοποιούμε πρωινή εθελοντική αιμοδοσία από τις 09:30πμ έως και τις 14:00μμ στη Νέα Καρυά στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Καρυάς “Πινελιές Ζωής”.

Το ίδιο απόγευμα πραγματοποιούμε εθελοντική αιμοδοσία στο Ερατεινό από τις 17:00μμ έως και τις 21:00μμ στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερατεινού.

Με την ευγενική υποστήριξη της κινητής μονάδος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου “Γεώργιος Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης.

Θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ αντισωμάτων έναντι του ιού SARS-COV-2 που υποδηλώνουν φυσική ανοσία, δηλαδή αν κάποιος ήρθε σε επαφή ή ασθένησε από τον ιό.

Για ακόμη μια φορά μας περιμένουν ώστε να αιμοδοτήσουμε με ασφάλεια και άνεση.

Όσοι λοιπόν είμαστε υγιείς και για όσο είμαστε υγιείς, βάζουμε τη μασκούλα μας, συμπληρώνουμε στο έντυπο το πεδίο Β1 ή στέλνουμε SMS στο 13033 με την αιτιολογία 1 (Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό ή αιμοδοσία, εφόσον αυτό συνίσταται μετά από σχετική επικοινωνία) και μετακινούμαστε στο συγκεκριμένο χώρο..

Ειδικά για τις μετακινήσεις από άλλα δημοτικά διαμερίσματα θα δοθεί βεβαίωση μετακίνησης και συμμετοχής κατά την επιστροφή.

Σας περιμένουμε…

ΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ - ΔΙΠΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ – ΔΙΠΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ
Κοινοποίηση
Scroll to Top