ΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ – Εθελοντική Αιμοδοσία 3 Φεβρουαρίου

Μία νέα αιμοδοτική χρονιά ξεκινάει για το σύλλογο της Αγάπης και στην περιοχή του Δήμου Νέστου. Μετά και τις επιτυχίες του προηγούμενου έτους ξεκινάμε δυναμικά τις αιμοδοσίες του μηνός Φεβρουαρίου από το Δημοτικό Διαμέρισμα των Πηγών.

Σας καλούμε λοιπόν στην τρίτη εθελοντική αιμοδοσία της «Αγάπης» για το έτος 2023 και σας περιμένουμε με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου».

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 από τις 16:30μμ έως και τις 20:30μμ στον ανακαινισμένο χώρο του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Πηγών του Δήμου Νέστου.

Προσφέρουμε το αίμα μας για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά…και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους. Απευθυνόμαστε στους εθελοντές αιμοδότες-κατοίκους του οικισμού αλλά και σε οποιονδήποτε εθελοντή ή υποψήφιο εθελοντή αιμοδότη της ευρύτερης περιοχής επιθυμεί να ενώσει μαζί μας και τις δικές του προσπάθειες

Τονίζουμε όπως κάθε φορά ότι είναι ευκαιρία που μπορεί και βγαίνουν τα κινητά συνεργεία αιμοδοσίας στις διάφορες περιοχές της περιφέρειά μας, και έτσι γλυτώνουμε κόπο, χρόνο και χρήμα από το να μετακινηθούμε αντίστοιχα στο οικείο Νοσοκομείο μας, εφόσον δεν μας βολεύει, ιδίως τώρα με την ενεργειακή κρίση και την μεγάλη άνοδο και τις ανατιμήσεις όλων των ειδών διαβίωσης.

Ερχόμαστε να αιμοδοτήσουμε είτε έχουμε εμβολιαστεί είτε όχι, αφού δεν έχει καθόλου σημασία για την αιμοδοσία ούτε υπάρχουν κάποιοι σχετικοί περιορισμοί.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Αγάπης

                 Ο Πρόεδρος                                  Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης           Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου

Κοινοποίηση
Scroll to Top