ΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Σας καλούμε στην πεντηκοστή έκτη εθελοντική αιμοδοσία του έτους στο Εμπορικό Κέντρο ΦΛΑΜΙΓΚΟ, στις εγκαταστάσεις του καταστήματος PRAKTIKER.
Την Τετάρτη στις 27 Οκτωβρίου 2021 από τις 16:00μμ έως τις 20:30μμ. σας περιμένουμε να αιμοδοτήσετε με ασφάλεια και άνεση μαζί με τους εργαζομένους, τα στελέχη και τους επιχειρηματίες του Εμπορικού Κέντρου.
Παίρνουμε μαζί μας τη μασκούλα μας και την βάζουμε κυρίως μέσα στο χώρο της αίθουσας αιμοληψίας.
– Όσοι έχουν εμβολιαστεί με σκεύασμα Pfizer/BioNTech ή Moderna μπορούν να αιμοδοτήσουν επτά ημέρες μετά από οποιαδήποτε δόση εάν δεν έχουν κάποια συμπτώματα.
– Όσοι έχουν εμβολιαστεί με το σκεύασμα AstraZeneca ή Johnson & Johnson μπορούν να αιμοδοτήσουν είκοσι οκτώ ημέρες μετά από οποιαδήποτε δόση εάν δεν έχουν κάποια συμπτώματα.
Τέλος θυμίζουμε και ενημερώνουμε ότι για αυτούς που δεν τους βολεύει να έρθουν σε εξωτερικές αιμοδοσίες η μόνη λύση είναι η προσέλευσή τους στη Διεύθυνση Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης με το πρωινό ωράριο από Δευτέρα έως και Παρασκευή 8:30πμ με 14:00μμ, και επίσης κάθε Δευτέρα απόγευμα από τις 17:30μμ έως τις 19:30μμ και κάθε Πέμπτη πλέον από τις 17:30μμ έως τις 20:00μμ.

ΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ - ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Κοινοποίηση
Scroll to Top