ΣΕΑ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ ”Η ΑΓΑΠΗ” – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ – ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Δυναμικό παρόν έδωσαν οι αιμοδότες του Συλλόγου Νέας Νικομήδειας “Η ΑΓΑΠΗ” την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου στην πρώτη αιμοδοσία για το 2022.

Αψηφώντας τον άσχημο καιρό και πιστοί στο κάλεσμα του Συλλόγου προσήλθαν για Αιμοδοσία περισσότεροι από 40 αιμοδότες, 31 ήταν αυτοί που τελικά αιμοδότησαν.
Την ίδια ώρα στα γραφεία του πολιτιστικού συλλόγου παρευρέθηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ το οποίο διενήργησε δωρεάν rapid test σε όποιον επιθυμούσε. Ευχαριστούμε το Δ. Σ. του συλλόγου για την παραχώρηση της αίθουσας.
Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας διεξήχθει και η γενική εκλογοαπολογιστική συνεύλεση μιας και το υπάρχον Διοικητικό ολοκλήρωσε την τριετή θητεία του. Πραγματοποιήθηκε απολογισμός δράσεων και διαχείρισης αίματος από την πρόεδρο Ευτυχία Καδόγλου καθώς και οικονομικός απολογισμός από την ταμία Αναστασία Ευτηριάδου. Στην συνέχεια τα μέλη του συλλόγου απάλλαξαν την παρούσα διοίκηση και εξέλεξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο τα μέλη του οποίου θα ανακοινωθούν μετά την κατανομή αξιωμάτων.
Παρών στην αιμοδοσία ο πατέρας Άνθιμος ιερέας του χωριού για τον καθιερωμένο αγιασμό και την κοπή της βασιλόπιτας. Τον ευχαριστούμε που είναι πάντα δίπλα στον σύλλογο.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην γιατρό, την προϊσταμένη και τους νοσηλευτές του Νοσοκομείου Βέροιας που φροντίζουν για την ομαλή διεξαγωγή της αιμοδοσίας.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους και εξήραν το έργο και την προσφορά του Συλλόγου στην κοινωνία ο κ. Αποστολής Βεσυρόπουλος βουλευτής Ημαθίας και υφυπουργός οικονομικών, ο κ. Κώστας Καλαϊτζίδης αντιπεριφεριάρχης Ημαθίας, ο κ. Αναστάσιος Μπαρτζώκας βουλευτής Ημαθίας, ο κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης δήμαρχος Βέροιας καθώς και οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης και Ευστάθιος Κελεσίδης. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους και για την στήριξη στο σύλλογο και στις δράσεις του.
Παρών στην αιμοδοσία για ακόμα μια φορά ο κ. Αντώνης Ιατρόπουλος συντονιστής και εκπρόσωπος Ημαθίας του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας”. Τεράστια η χαρά μας που μπορούμε έστω κ στο ελάχιστο να συνεισφέρουμε στο τεράστιο έργο τους.
Τέλος το Δ. Σ. Του Συλλόγου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει για ακόμη μια φορά τους χορηγούς της εκδήλωσης που πάντα είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν.
Ευχαριστούμε τους φούρνους Ταραμονλής Παράδοση και Σπύρος Κωστογλίδης για την προσφορά εξαιρετικών αλμυρών εδεσμάτων, το ζαχαροπλαστειο Νίκος Μουταφτσής για την προσφορά γλυκισμάτων καθώς και την γραφίστρια Στέλλα Τζημαντάκου (697 159 8512) για την επιμέλεια της αφίσας.
Δύναμη μας οι αιμοδότες μας.
“ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”
Κοινοποίηση
Scroll to Top