ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η δεύτερη αιμοδοσία στον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό  Σύλλογο  Κουτσελιού , που έγινε στο πνευματικό κέντρο του χωριού. Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών υπήρξε ικανοποιητική.  Προσήλθαν  για να δώσουν αίμα πάνω από τον προβλεπόμενο αριθμό εθελοντών αιμοδοτών. Έτσι οι  προσπάθειες που καταβάλλονται από όλα τα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου πιάνουν τόπο.

Τη προηγούμενη μέρα το τηλεοπτικό κανάλι ΗΠΕΙΡΟΣ TV1 προσκάλεσε τον Πρόεδρο  του συλλόγου  σε συνέντευξη  με μοναδικό θέμα την αιμοδοσία .  Η συνέντευξη ήταν ένα κάλεσμα στους εθελοντές αιμοδότες  για να προσέλθουν  και να προσφέρουν αίμα.  Σημαντική υπήρξε η ανταπόκριση  όχι μόνο των παλιών αιμοδοτών αλλά προσήλθαν και νέα νεαρά  άτομα . Και αυτό είναι ευχάριστο για το Σύλλογο μας.   Το Διοικητικό Συμβούλιο   του Συλλόγου   δεν θα πάψει να αγωνίζεται για την διάδοση του εθελοντισμού  γιατί πιστεύει  ακράδαντα ότι με την αιμοδοσία  ο αιμοδότης γίνεται κοινωνός  με τον συνάνθρωπό του  αφού αφιερώνει 10 λεπτά από τη ζωή του και χαρίζει τη ζωή στον άλλον.

Το διοικητικό συμβούλιο  εκφράζει  τις θερμές ευχαριστίες σε όλους τους  εθελοντές  αιμοδότες.  Για την καινούρια χρονιά    εύχεται  όλους τους κατοίκους και ιδιαίτερα στους αιμοδότες:

ΥΓΕΙΑ  ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ  ΤΟ 2012

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΞΕΝΟΦΩΝ   ΔΡΟΣΟΣ

Κοινοποίηση
Scroll to Top