ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 15ης ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γιάννης Κούρος στην 15η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.

Mε τελευταίο λαμπαδηδρόμο τον κορυφαίο διεθνώς υπερμαραθωνοδρόμο Γιάννη Κούρο, ολοκληρώνεται τη Δευτέρα στις 11:30 το πρωί, στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας η 15η Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών της Ελλάδας.

Η Φλόγα της Αγάπης θα φτάσει στο χώρο της τελετής λήξης της λαμπαδηδρομίας, στα χέρια του Έλληνα υπεραθλητή με τις μοναδικές σε παγκόσμιο επίπεδο διακρίσεις.

Θα προηγείται η μουσική μπάντα του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ τον Γιάννη Κούρο θα συνοδεύουν 200 μαθητές των λυκείων του Ξυλοκάστρου, δηλαδή από την πόλη όπου γεννήθηκε και υλοποιήθηκε η ιδέα της Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών.

Η Π.Ο.Σ.Ε.Α. θεωρεί τη συμμετοχή του Γιάννη Κούρου στη λαμπαδηδρομία ως μεγάλη τιμή για το κίνημα της εθελοντικής αιμοδοσίας στη χώρα, εάν αναλογιστεί κανείς ότι ο Έλληνας υπεραθλητής έχει κερδίσει το Σπάρταθλον 4 φορές, επίδοση που τον καθιστά μοναδικό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η επετειακή 15η Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών σημείωσε εφέτος ιδιαίτερη επιτυχία αφού έτυχε της ενθουσιώδους υποδοχής των τοπικών κοινωνιών σε όλη τη χώρα, γεγονός που επιβεβαίωσε ότι αποτελεί πλέον το ιδανικότερο μέσον για την προβολή και διάδοση της πανανθρώπινης ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Κοινοποίηση
Scroll to Top