ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ – Εθελοντικές Αιμοδοσίες 15-16-17-18 Ιουνίου

4ΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ  
“Η ΕΛΠΙΔΑ” ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η 14η ΙΟΥΝΙΟΥ.
Αγαπητοί Συμπολίτες.
Ο Σύλλογός μας συνεχίζει καθημερινά τις προσπάθειες, με διάφορες πρωτοβουλίες και δράσεις.
Στόχος όλων αυτών των δραστηριοτήτων του είναι, η ανάδειξη της πανανθρώπινης ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και η προσέλκυση νέων Εθελοντών Αιμοδοτών, ώστε η χώρα μας να επιτύχει την πολυπόθητη Αυτάρκεια, σε Εθελοντικά προσφερόμενο Αίμα.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη ο Σύλλογός μας “Η ΕΛΠΙΔΑ” και προκειμένου βέβαια, την αντιμετώπιση και αποτελεσματική κάλυψη των ιδιαίτερα αυξημένων αναγκών για αίμα, τώρα τους Καλοκαιρινούς μήνες, διοργανώνει 4ήμερο εθελοντικής Αιμοδοσίας, το ακριβές πρόγραμμα του  οποίου, έχει ως ακολούθως:
1. Την Πέμπτη 15 Ιουνίου, στη Ροδιά (στο πρώην Κοινοτικό  Κατάστημα).
2. Την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στα Δελέρια (στον χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου).
3. Το Σάββατο 17 Ιουνίου, στον Τύρναβο, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΑΦΟΙ ΜΠΡΕΖΑ ΟΕ.  και
4. Την Κυριακή 18 Ιουνίου, στον Αμπελώνα (στο Περιφερειακό Ιατρείο της πόλης μας).
Από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας, από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και από ερυθροσταυρίτες εθελοντές του Περιφερειακού Παραρτήματος Λάρισας, που για ακόμα μιά φορά, δείχνουν έμπρακτα, την Ευγενική τους διάθεση, για ανιδιοτελή και εθελοντική προσφορά, συμμετέχοντας στην αιμοδοσία στον Αμπελώνα, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε όλα να γίνουν με τον καλύτερο και ασφαλέστερο για τους αιμοδότες τρόπο.
Ο Πρόεδρος κ. Γιαννόπουλος Γιάννης και τα μέλη του Δ.Σ. της «ΕΛΠΙΔΑΣ» απευθυνόμαστε σε Όλες και Όλους τους Συμπολίτες μας, κυρίως όμως, στους νεότερους σε ηλικία – τώρα που είναι Νέοι και Υγιείς – να εγκαταλείψουν τις όποιες φοβίες έχουν, τις αναστολές και τις προκαταλήψεις και να γίνουν, Τώρα, Σήμερα, Εθελοντές Αιμοδότες!
Να νιώσουν την Χαρά και το όμορφο εκείνο Συναίσθημα της Προσφοράς στον πάσχοντα Συνάνθρωπό μας!
Να γίνουν και αυτοί με την ελεύθερη βούλησή τους , Μέλη της Μεγάλης Οικογένειας των Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα!
Στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε, για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση Συμπολιτών μας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σ’ αυτό το 4ήμερο ταξίδι Αλληλεγγύης, Καλούμε όλους τους αιμοδότες του Αμπελώνα και της περιοχής, παλιούς και νέους, να προσέλθουν μαζικά για να προσφέρουν με την καρδιά τους μια μονάδα από το αίμα τους για το συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη.
Σύνθημά μας είναι το τρίπτυχο: Δίνουμε Αίμα, Δίνουμε Ελπίδα, Δίνουμε Ζωή!
Παράκληση θερμή, όπως όλοι οι εθελοντές -παλιοί και νέοι Αιμοδότες – να γνωρίζουν μόνο τον Α.Μ.Κ.Α. τους, προκειμένου αυτός να καταχωρείται στα προσωπικά τους στοιχεία με την συμπλήρωση του ιστορικού του αιμοδότη.

Κοινοποίηση
Scroll to Top