ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ “Η ΕΛΠΙΔΑ” – Εθελοντικές Αιμοδοσίες 14-15-16-17 Δεκεμβρίου

4ΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ “Η ΕΛΠΙΔΑ”

Αγαπητοί Συμπολίτες.

Ο Σύλλογός μας συνεχίζει καθημερινά τις προσπάθειες, με διάφορες πρωτοβουλίες και δράσεις.

Στόχος όλων αυτών των δραστηριοτήτων του είναι, η ανάδειξη της πανανθρώπινης ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και η προσέλκυση νέων Εθελοντών Αιμοδοτών, ώστε η χώρα μας να επιτύχει την πολυπόθητη Αυτάρκεια, σε Εθελοντικά προσφερόμενο Αίμα.

Τώρα που τα Χριστούγεννα πλησιάζουν ο Σύλλογός μας  “Η ΕΛΠΙΔΑ” και προκειμένου βέβαια, για την αντιμετώπιση και αποτελεσματική κάλυψη των ιδιαίτερα αυξημένων αναγκών σε αίμα, που παρατηρούνται τις εορταστικές αυτές ημέρες,  διοργανώνει 4ήμερο εθελοντικής Αιμοδοσίας, το ακριβές πρόγραμμα του  οποίου, έχει ως ακολούθως:

  1. Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 στα Δελέρια  (στον χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου).
  2. Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στη Ροδιά (στο πρώην Κοινοτικό  Κατάστημα).
  3. Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στον Τύρναβο, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΑΦΟΙ ΜΠΡΕΖΑ ΟΕ. και
  4. Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στον Αμπελώνα (στο Περιφερειακό Ιατρείο της πόλης μας).

Από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της Ν.Υ. Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας, από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και από τους ερυθροσταυρίτες εθελοντές του Περιφερειακού Παραρτήματος Λάρισας, που για ακόμα μιά φορά, δείχνουν έμπρακτα, την Ευγενική τους διάθεση, για ανιδιοτελή και εθελοντική προσφορά, συμμετέχοντας στην αιμοδοσία στον Αμπελώνα, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε όλα να γίνουν με τον καλύτερο και ασφαλέστερο για τους αιμοδότες τρόπο.

Για το λόγο αυτό ο πρόεδρος κ. Γιαννόπουλος Γιάννης και τα μέλη του Δ.Σ. της “ΕΛΠΙΔΑΣ” καλούν όλους τους κατοίκους του Αμπελώνα, των Δελερίων, της Ροδιάς και του Τυρνάβου να προσέλθουν σε κάποια από τις αιμοδοσίες αυτές και να προσφέρουν με την καρδιά τους μια μονάδα από το αίμα τους για τον άρρωστο συνάνθρωπό μας.

Να κάνουν τις μέρες αυτές, που περιμένουμε τα Χριστούγεννα, την ευγενέστερη πράξη Αγάπης, Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης προς τον άγνωστο Συνάνθρωπό μας και το καλύτερο δώρο για εκείνους, που έχουν ανάγκη μιας μονάδας αίματος.

Σύνθημά μας είναι το τρίπτυχο:

Δίνουμε Αίμα, Δίνουμε Ελπίδα, Δίνουμε Ζωή! Από το κάλεσμα αυτό της “ΕΛΠΙΔΑΣ” δεν πρέπει να απουσιάσει κανένας. Παράκληση θερμή, όπως όλοι οι εθελοντές -παλιοί και νέοι Αιμοδότες – να γνωρίζουν μόνο τον Α.Μ.Κ.Α. τους, προκειμένου αυτός να καταχωρείται στα προσωπικά τους στοιχεία με την συμπλήρωση του ιστορικού του αιμοδότη.

Κοινοποίηση
Scroll to Top