ΣΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, μετά την ολοκλήρωση των δράσεών του για την παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εξής:

Την 6η Υγειονομική Περιφέρεια και τον Διοικητή κ. Ιωάννη Καρβέλη, για την αναγνώριση της προσφοράς και την αμέριστη στήριξη του έργου, τόσο του Συλλόγου μας, όσο και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών.

Η αναγνώριση της προσφοράς των Εθελοντών Αιμοδοτών από τους επίσημους φορείς της Πολιτείας, αποτελεί όχι μόνο ηθική ανταμοιβή, αλλά και κίνητρο ενδυνάμωσης του αγώνα για την αυτάρκεια της χώρας σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Παναγιώτη Τσώνη, ο οποίος με ιδιαίτερη ευαισθησία, συνεχίζει την παράδοση του Οργανισμού, να στηρίζει τον Σύλλογό μας και την Εθελοντική Αιμοδοσία.
Την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, η οποία δηλώνει παρούσα όταν και όποτε της το ζητήσουμε.
Την Ένωση Κοινωνικών Φορέων «Πυλώνες Αλληλεγγύης – Κωστής Στεφανόπουλος» και την ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., οι οποίοι ενισχύουν τον αγώνα μας για το κοινό καλό.
Τους Διοικητές και τους Διευθυντές του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου, οι οποίοι διαχρονικά και με θέρμη υποστηρίζουν το έργο μας.
Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τις Αιμοδοσίες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και του Γενικού Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», με τους οποίους μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία για την κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας.
Τα ζαχαροπλαστεία «ΠΛΕΓΑΣ» και τα ανθοπωλεία «ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ», που πάντα γλυκαίνουν και ομορφαίνουν τις Αιμοδοσίες μας.

                                                             Για το Δ.Σ.

                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

               ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ                            ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Κοινοποίηση
Scroll to Top