ΕΚΕΑ-«ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 29 ΚΑΙ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 29 ΚΑΙ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ

ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ»

Η ανάγκη για εθελοντική αιμοδοσία δεν σταματά ποτέ, ιδιαίτερα σε δύσκολες για τη δημόσια υγεία εποχές όπως αυτή που διανύουμε. Οι επιπτώσεις της πανδημίας του COVID-19  στην επάρκεια αίματος στη χώρα μας είναι εμφανείς, οδηγώντας σε μείωση των αποθεμάτων αίματος κατά 20-25%, αυξάνοντας παράλληλα τους κινδύνους για τις ζωές χιλιάδων συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη από αίμα.

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, αναλαμβάνει δράση και συνδιοργανώνει με το Blood-eδιήμερη εθελοντική αιμοδοσία, την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Απριλίου (12.00-18.00) στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, ένα χώρο κεντρικό, ασφαλή, μοντέρνο και προσιτό σε όλες τις ηλικίες.

Το Σεράφειο, είναι ένα σύγχρονο κέντρο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας πολλαπλής χρήσης στο κέντρο της Αθήνας (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη), που εξασφαλίζειτην τήρηση όλων των  μέτρων ασφαλείας που έχουν οριστεί για τη διαδικασία της αιμοληψίας.. Η αιμοληψία επιτελείται αποκλειστικά από το εξειδικευμένο προσωπικό του συνεργείου του ΕΚΕΑ και όλες οι μονάδες αίματος που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών στα νοσοκομεία της χώρας μας.

Για να κλείσετε ραντεβού παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το ΕΚΕΑ καθημερινά 9:00-14:00 στα τηλέφωνα 2132146716 (Πάζιου Κωνσταντίνα) & 2132146726 (Γιαννουλάκη Μαρία) ή εναλλακτικά με το Blood-e (στη σελίδα του Facebook).
Δεν αφήνουμε καμία ζωή να κινδυνέψει.

Μένουμε σπίτι.

Ενημερωνόμαστε για την αιμοδοσία.

Δίνουμε αίμα.

Κοινοποίηση
Scroll to Top