ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χτες 15 Νοεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση 19 Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών μέσω τηλεδιάσκεψης. Ήταν η πρώτη πρόσκληση για την Γενική μας Συνέλευση, η οποία λόγω έλλειψης απαρτίας δεν έγινε και θα πραγματοποιηθεί στην προτεινόμενη οριστική ημερομηνία, η οποία είναι την Κυριακή 29 Νοεμβρίου και ώρα 9:00 π.μ. με τον ίδιο τρόπο.

Με μεγάλη ικανοποίηση συμμετείχαν οι 26 αντιπρόσωποι που εκπροσωπούσαν τους ακόλουθους Συλλόγους (ΣΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, ΣΕΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ, ΣΕΑ ΚΑΡΠΑΘΟΥ, ΣΕΑ ΣΥΡΟΥ, ΣΕΑ ΤΕΡΠΝΙΩΤΩΝ, ΣΕΑ ΑΡΤΑΣ, ΣΕΑ ΑΚΡΑΤΑΣ, ΣΕΑ ΦΑΛΑΝΗΣ, ΣΕΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΣΕΑ ΧΑΝΙΩΝ, ΣΕΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΣΕΑ ΑΛΙΜΟΥ, ΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ, ΣΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΣΕΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΣΕΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ, ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, ΣΕΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ) εκφράζοντας ο καθένας τους προτάσεις για την καλύτερη αξιοποίηση του νέου τρόπου επικοινωνίας μας λόγω των μέτρων που έχει επιβάλει η πολιτεία.

Είμαστε βέβαιοι πως θα μας δοθεί η δυνατότητα ανά 15ήμερο να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα οφέλη που προκύπτουν από το διαδίκτυο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κοινοποίηση
Scroll to Top