ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

‘Ξεκίνα την αλλαγή από εσένα’

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών το Πρόγραμμα Απεξάρτησης του Σωματείου ΘΗΣΕΑΣ και ο Δήμος Καλλιθέας, διοργανώνουν συναυλία με την Μαρίζα Ρίζου με τίτλο ‘Μπελ Επόκ’.

Πριν την συναυλία θα λειτουργήσει έκθεση – παζάρι με κατασκευές που έχουν φιλοτεχνήσει τα μέλη του ΘΗΣΕΑ στο πλαίσιο της θεραπευτικής διαδικασίας.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Έναρξη: 20.30 με ομαδική ζωγραφική

21.00 ομιλίες

έναρξη συναυλίας 21.30

Είσοδος ελεύθερη

πλατεία Κύπρου, Καλλιθέα

Σωματείο ΘΗΣΕΑΣ – Πρόγραμμα Αντιμετώπισης Τοξικοεξάρτησης

Αραπάκη 33, Καλλιθέα

Τηλ: 2109587117, Φαξ: 2109591282

Email somatiothiseas@yahoo.gr  Blog http://thiseasapexartisi.blogspot.gr/

Μπελ Επόκ (γαλλικά: Belle Époque, «Όμορφη Εποχή») ονομάστηκε η περίοδος της ευρωπαϊκής ιστορίας που διήρκησε από το 1871 έως την έναρξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου το 1914 και χαρακτηρίστηκε για το αισιόδοξο πνεύμα που κυριάρχησε.

Ύστερα από μία σειρά πολύ επιτυχημένων χειμερινών παραστάσεων στην Αθήνα και λίγο πριν την κυκλοφορία της 2ης δισκογραφικής της δουλειάς από την Feelgood Records, η Μαρίζα Ρίζου ξεκινά τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της στην Ελλάδα.

Το κορίτσι με τη φωτεινή αύρα που γνωρίζει πολύ καλά και με τρόπο απλό να φτιάχνει στα live της το «μαζί», αλλάζει ήχο, φανερώνοντας καινούργιες πτυχές των ερμηνευτικών της δυνατοτήτων.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ασπιώτη και παρέα με μία μπάντα εξαιρετικών μουσικών, η Μαρίζα Ρίζου και οι συνεργάτες της χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητα, την εφευρετικότητα αλλά και όλα εκείνα τα όμορφα που συνοδεύουν την εποχή της Μπελ Επόκ, φτιάχνοντας τα παλιά τραγούδια όπως θα ήταν αν δημιουργούνταν σήμερα και γνωρίζοντάς μας με τα νέα.

Το «Ζητάτε να σας πω», ο «Πασατέμπος» & η «Ταμπακιέρα» συναντούν το «Μια Άλλη Ευτυχία», το «Πετάω» και το promo single του επερχόμενου 2ου δίσκου «Είναι Μικρή η Ζωή».

Και ενώ θα περίμενε κανείς η αισθητική της Μπελ Επόκ να κυριαρχεί στο live, καταλαβαίνει σύντομα ότι  ο τίτλος είναι απλώς μια αλληγορία.

Καμία ρετρό διάθεση και καμία νοσταλγία για το παρελθόν..

Μόνο σχέδια και  δρόμοι για μια νέα Μπελ Επόκ, αυτήν του 2016!

Πιάνο: Μάρκος Χαϊδεμένος

Τύμπανα: Γιώργος Κωστελέτος

Ακορντεόν & φωνητικά: Νίκος Σταδιάτης

Κοντραμπάσο: Γιώργος Μουχτάρης

Σαξόφωνο, κλαρινέτο, φλογέρες: Αδάμ Δόγκας

Επιμέλεια Ενορχηστρώσεων: Δημήτρης Σιάμπος

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Υπεύθυνος Ήχου: Γιάννης Παξεβάνης

Φωτογραφίες: Τάκης Λυκοτραφίτης

Management – Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO, http://www.prospero.com.gr

Κοινοποίηση
Scroll to Top