ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ 10,11,12,13 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η 14η ΙΟΥΝΙΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ
“Η ΕΛΠΙΔΑ” ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ 4ΗΜΕΡΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ!

Αγαπητοί Συμπολίτες.
Ο Σύλλογός μας συνεχίζει καθημερινά τις προσπάθειες, με διάφορες πρωτοβουλίες και δράσεις.
Στόχος όλων αυτών των δραστηριοτήτων του είναι, η ανάδειξη της πανανθρώπινης ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και η προσέλκυση νέων Εθελοντών Αιμοδοτών, ώστε η χώρα μας να επιτύχει την πολυπόθητη Αυτάρκεια, σε Εθελοντικά προσφερόμενο Αίμα.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη ο Σύλλογός μας, “Η ΕΛΠΙΔΑ” και προκειμένου βέβαια, την αντιμετώπιση και αποτελεσματική κάλυψη των ιδιαίτερα αυξημένων αναγκών για αίμα, τώρα τους Καλοκαιρινούς μήνες, διοργανώνει 4ήμερο αιμοδοσιών, το ακριβές πρόγραμμα των οποίων, έχει ως ακολούθως:

1. Την Πέμπτη 10 Ιουνίου, στα Δελέρια (στο πρώην Δημοτικό Σχολείο)
2. Την Παρασκευή  11 Ιουνίου, στη Ροδιά (στον χώρο του ΚΑΠΗ)
3. Το Σάββατο 12 Ιουνίου, στον Τύρναβο, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΑΦΟΙ ΜΠΡΕΖΑ ΟΕ.  και
4. Την Κυριακή 13 Ιουνίου, στον Αμπελώνα ( στον χώρο του ΚΑΠΗ).

Από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας, από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και από ερυθροσταυρίτες εθελοντές του Περιφερειακού Παραρτήματος Λάρισας, που για ακόμα μιά φορά, δείχνουν έμπρακτα, την Ευγενική τους διάθεση, για ανιδιοτελή και εθελοντική προσφορά, συμμετέχοντας στην αιμοδοσία στον Αμπελώνα, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε όλα να γίνουν με τον καλύτερο και ασφαλέστερο για τους αιμοδότες τρόπο.
Τονίζουμε ότι, λόγω των ειδικών συνθηκών που ακόμα αντιμετωπίζουμε στη χώρα μας, με την πανδημία του κορωνοϊού COVID 19, ο Σύλλογός μας φρόντισε εγκαίρως να προμηθευτεί όλο το απαραίτητο
για την περίσταση αυτή, υγειονομικό υλικό (γάντια μιας χρήσης, μάσκες και αντισηπτικά υγρά) τα οποία θα χρησιμοποιηθούν απ’ τους αιμοδότες.
Το εν λόγω υλικό μας το χορήγησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α), της οποίας είμαστε μέλος και την ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική της στήριξη!
Ο Πρόεδρος κ. Γιαννόπουλος Γιάννης και τα μέλη του Δ.Σ. της «ΕΛΠΙΔΑΣ» απευθυνόμαστε σε Όλες και Όλους τους Συμπολίτες μας, κυρίως όμως, στους νεότερους σε ηλικία – τώρα που είναι Νέοι και Υγιείς – να εγκαταλείψουν τις όποιες φοβίες έχουν, τις αναστολές και τις προκαταλήψεις και να γίνουν, Τώρα, Σήμερα, Εθελοντές Αιμοδότες!
Να νιώσουν την Χαρά και το όμορφο εκείνο Συναίσθημα της Προσφοράς στον πάσχοντα Συνάνθρωπό μας!
Να γίνουν και αυτοί με την ελεύθερη βούλησή τους , Μέλη της Μεγάλης Οικογένειας των Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα!
Στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε, για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση Συμπολιτών μας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σ’ αυτό το 4ήμερο αιμοδοσιών, Καλούμε όλους τους αιμοδότες του Αμπελώνα και της περιοχής, παλιούς και νέους, να προσέλθουν μαζικά και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τις αποστάσεις που προβλέπονται στις αιμοδοσίες του Συλλόγου μας, για να προσφέρουν με την καρδιά τους μια μονάδα από το αίμα τους για το συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη.
Σύνθημά μας είναι το τρίπτυχο:
Δίνουμε Αίμα, Δίνουμε Ελπίδα, Δίνουμε Ζωή!
Παράκληση θερμή, όπως όλοι οι εθελοντές -παλιοί και νέοι Αιμοδότες – να γνωρίζουν μόνο τον Α.Μ.Κ.Α. τους, προκειμένου αυτός να καταχωρείται στο ατομικό τους δελτίο των προσωπικών τους στοιχείων.

ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ 10,11,12,13 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ
ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ 10,11,12,13 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ
Κοινοποίηση
Scroll to Top