ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΒΑΚ – Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ  ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΒΑΚ Α.Ε.

Συνέχεια μιάς ιδιαίτερα σημαντικής πρωτοβουλίας, που  ανέλαβε ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ.Γιαννόπουλος Γιάννης, τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν  επισκέφτηκε στη Φαλάνη την γνωστή  Βιομηχανία Κονσερβοποιΐας, ΕΛΒΑΚ Α.Ε., αποτελεί η  σημερινή επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.
Η εν λόγω επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 10,00 π.μ.στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, όπου παραβρέθηκαν απ’ την εταιρεία, ο Γενικός  Διευθυντής κ. Παναγιώτης Φρόνιμος και  οι κ.κ. Μάριος Δημάκης και Γεώργιος Βαλάσης Διευθυντές Ποιοτικού  Ελέγχου και  Έρευνας και Ανθρωπίνου Δυναμικού αντίστοιχα.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, ευχαρίστησε αρχικά τον Γενικό Διευθυντή και τους ως άνω παριστάμενους Διευθυντές τμημάτων της επιχείρησης για την την Ευγενική τους χορηγία  ενός σημαντικού χρηματικού ποσού, με το οποίο καλύφθηκε κατά το ήμισυ το κόστος εγκατάστασης της Τεντοκατασκευής- Στεγάστρου, που στήθηκε στην Κεντρική Πλατεία Αμπελώνα, για την πραγματοποίηση της αιμοδοσίας του Συλλόγου μας, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020, επίσης  για την Εθελοντική Συμμετοχή, κάποιου αριθμού εργαζομένων του μονίμου προσωπικού της εταιρείας, οι οποίοι και αιμοδότησαν στην παραπάνω αιμοδοσία μας, καθώς και για την δωρεάν προσφορά, πάλι στην περσινή αιμοδοσία και Λαμπαδηδρομία μας, με διακόσια (200) και πλέον κουτάκια κομπόστας.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρός μας, αναφέρθηκε, όπως ήταν φυσικό άλλωστε στον σκοπό της συνάντησης, που αφορούσε στην καλύτερη προετοιμασία και σ’ όλες τις οργανωτικές λεπτομέρειες της
Συνδιοργάνωσης Εθελοντικής Αιμοδοσίας στις εγκατάστασεις της εταιρείας την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021, για το προσωπικό και τους  εργαζόμενους της εταιρείας.
Η παραπάνω δράση, συναποφασίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 και υλοποιείται φέτος στις αρχές Απριλίου.
Ο κ.Διευθυντής ενημέρωσε τον Πρόεδρό μας, για το μεγάλο ενδιαφέρον των εργαζομένων να αιμοδοτήσουν, αφού ήδη οι δηλώσαντες να συμμετάσχουν εργαζόμενοι, έχουν υπερβεί τους σαράντα πέντε (45), αριθμός ιδιαίτερα ικανοποιητικός για πρώτη αιμοδοσία.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ενημέρωση των στελεχών δήλωσε την συνέχιση  της επικοινωνίας και της περαιτέρω συνεργασίας της εταιρείας με τον Σύλλογό μας, τονίζοντας
ότι, πρόκειται για μία πολύ σημαντική συνεργασία, δεδομένου ότι, η συγκεκριμένη εταιρεία απασχολεί, πάνω από εκατό (100) εργαζόμενους, ως μόνιμο προσωπικό και στην καλοκαιρινή καμπάνια  φτάνει να απασχολεί, άλλους εξακόσιους (600) εποχικά εργαζόμενους.
Σημείωσε ακόμα, ότι η παραπάνω ιδιαίτερα σημαντική  πρωτοβουλία  και δράση είναι πρωτίστως ανθρωπιστική και κοινωνική και,  αποδεικνύει τον Κοινωνικό χαρακτήρα της εν λόγω εταιρείας, αφού πέρα απ’τις επιχειρηματικές και οικονομικές της δραστηριότητες -πράγμα σύνηθες και λογικό – για μιά επιχείρηση, επιδίδεται και σε πολύ σημαντικές κοινωνικές δράσεις, όπως αυτές της έμπρακτης στήριξης  των δράσεων του Συλλόγου μας, κυρίως όμως,
της πραγματοποίησης Εθελοντικών Αιμοδοσιών στην ίδια την εταιρεία,  συμβάλλοντας έτσι στην κάλυψη των μεγάλων ελλείψεων μονάδων αίματος, που τόση ανάγκη έχουν, οι πάσχοντες Συνάνθρωποί μας.
Ευχή και Ελπίδα μας είναι, η  συγκεκριμένη εταιρεία  να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους και, τις δραστηριότητες και την εν γένει προσφορά της να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή, γεγονός που θα βοηθούσε σημαντικά, Φορείς και Συλλόγους της περιοχής στην συνέχιση και ανάπτυξη πολλών κοινωνικών δράσεων, που τόσο πολύ λείπουν απ’ την κοινωνία μας.
Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ/Σ του Συλλόγου μας, Ευχαριστούν θερμά, τον Γενικό  Διευθυντή της ΕΛΒΑΚ Α.Ε. κ.Παναγιώτη Φρόνιμο  και τους δύο Διευθυντές τμημάτων κ.κ. Μάριο Δημάκη και Γεώργιο Βαλάση, για την απαρχή της Συνεργασίας μας και την ιδιαίτερα  ευγενική προς τον Σύλλογό μας, δωρεά και χορηγία, δείχνοντας έτσι, ότι αναγνωρίζουν, τιμούν και στηρίζουν έμπρακτα το έργο και την προσφορά του Συλλόγου μας στο κοινωνικό σύνολο!

ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΒΑΚ - Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΒΑΚ – Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΒΑΚ - Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΒΑΚ – Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
Κοινοποίηση
Scroll to Top