ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ & ΓΕΛ ΑΜΠΕΛΩΝΑ - Εθελοντική Αιμοδοσία 12 Μαρτίου στον Αμπελώνα Λάρισας

ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ & ΓΕΛ ΑΜΠΕΛΩΝΑ – Εθελοντική Αιμοδοσία 12 Μαρτίου στον Αμπελώνα Λάρισας

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα “Η ΕΛΠΙΔΑ” ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Αμπελώνα διοργανώνει την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 από 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. στον χώρο του Λυκείου την 2η Εθελοντική Αιμοδοσία με την συμμετοχή των μαθητών της Γ’ τάξης του Λυκείου, των εκπαιδευτικών του σχολείου, καθώς και των Γονέων- Κηδεμόνων των μαθητών.
Σ’ αυτή την δεύτερη Αιμοδοσία μας θέλουμε την συμπαράσταση και την έμπρακτη στήριξη των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των Γονέων, ώστε να μετατρέψουμε την επαινετέα μαζική προσφορά αίματος, μετά από κάθε τραγικό γεγονός, σε εθελοντική τακτική Αιμοδοτική συνήθεια, πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς Ζωής στον πάσχοντα Συνάνθρωπο μας!
Για τον λόγο αυτό, καλούμε τους Γονείς των Μαθητών κυρίως και, όσοι Φίλοι του Συλλόγου μας επιθυμούν να βοηθήσουν, να προσέλθουν στον χώρο της αιμοδοσίας, ώστε να δείξουμε έμπρακτα την συμπαράστασή μας και με την Ευγενική Αιμοπροσφορά μας, να δώσουμε ελπίδα ζωής στους πάσχοντες συνανθρώπους μας!
Ευελπιστούμε στα αισθήματα Αγάπης και Αλτρουισμού απ’ τα οποία διακατέχεστε και αναμένουμε την άμεση ανταπόκρισή σας σε αυτή την δεύτερη πλέον προσπάθειά μας, προκειμένου η επιτυχής έκβασή της να αποτελέσει την συνέχιση και την καθιέρωσή μιας ετήσιας αιμοδοσίας στο ΓΕΛ Αμπελώνα.
Ας είμαστε, λοιπόν, όλοι παρόντες!
Τα Διοικητικά Συμβούλια των τριών Συλλόγων
ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ & ΓΕΛ ΑΜΠΕΛΩΝΑ - Εθελοντική Αιμοδοσία 12 Μαρτίου στον Αμπελώνα Λάρισας
ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ & ΓΕΛ ΑΜΠΕΛΩΝΑ – Εθελοντική Αιμοδοσία 12 Μαρτίου στον Αμπελώνα Λάρισας
Κοινοποίηση
Scroll to Top