ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ”Η ΕΛΠΙΔΑ” – Τετραήμερο Εθελοντικών Αιμοδοσιών 16-19 Ιουνίου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΑΝΟΧΩΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 1ο  4ΗΜΕΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΩΝ ΤΗΣ “ΕΛΠΙΔΑΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Οι Αιμοδοσίες αυτού του 1ου  4ημέρου για το καλοκαίρι, εντάσσονται στα πλαίσια των δράσεων του Συλλόγου,για την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, που είναι η 14η Ιουνίου!
Επιπρόσθετα όμως, είναι αφιερωμένες και στη Μνήμη του Αείμνηστου μικροβιολόγου Γιατρού,  Αντώνη Γανοχωρίτη, αφού φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον θάνατό του (16-6-2002).
Ο Σύλλογός μας, συνεχίζει καθημερινά τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του.
Στόχος των πρωτοβουλιών αυτών είναι η ανάδειξη της πανανθρώπινης ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και η προσέλκυση νέων Εθελοντών Αιμοδοτών, ώστε η χώρα μας να επιτύχει την πολυπόθητη Αυτάρκεια, σε Εθελοντικά προσφερόμενο Αίμα.
Αποδείχθηκε σε αυτά τα δυόμιση σχεδόν  χρόνια ότι, η Συλλογική
προσπάθεια, ακόμα και σε εποχή Κορωνοιού, φέρει σημαντικά αποτελέσματα στη συγκέντρωση ικανοποιητικού  αριθμού μονάδων αίματος, αλλά δυστυχώς, οι Ανάγκες για αίμα, δεν τελειώνουν ποτέ…
Τώρα μάλιστα, τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι γνωστό άλλωστε, ότι τα Νοσοκομεία μας, χρειάζονται, ακόμα περισσότερες μονάδες αίματος απ’ ότι όλο το άλλο χρονικό διάστημα.
Για τον λόγο αυτό:
Δίνουμε αίμα. Δίνουμε Ελπίδα! Δίνουμε ζωή!
Επειδή, λοιπόν, οι Ανάγκες για αίμα δεν τελειώνουν ποτέ, απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας, κυρίως όμως, στους νέους σε ηλικία -τώρα που είναι νέοι και υγιείς – να εγκαταλείψουν τις οποίες φοβίες, τις αναστολές και τις προκαταλήψεις και να γίνουν, σήμερα, Εθελοντές Αιμοδότες!
Να νιώσουν την Χαρά και το όμορφο εκείνο Συναίσθημα της Προσφοράς στον πάσχοντα Συνάνθρωπό μας!
Να γίνουν και αυτοί με την ελεύθερη βούληση τους, μέλη της Μεγάλης Οικογένειας των Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα!
Για αυτό, λοιπόν, Σας θέλουμε όλους στις Αιμοδοσίες του Συλλόγου μας, για το Καλοκαίρι που οι ανάγκες σε αίμα είναι πολύ μεγάλες.
Το 4ΗΜΕΡΟ πρόγραμμα των Καλοκαιρινών αιμοδοσιών του Συλλόγου μας, έχει ως ακολούθως:
– Την Πέμπτη 16-6-2022 στα Δελέρια.
– Την Παρασκευή 17-6-2022, στη Ροδιά.
– Το Σάββατο 18-6-2022, στον Τύρναβο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΑΦΟΙ ΜΠΡΕΖΑ Ο.Ε. και
– Την Κυριακή 19-6-2022, στον Αμπελώνα, στον  χώρο του ΚΑΠΗ.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ    “ΕΛΠΙΔΑΣ”!

ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ''Η ΕΛΠΙΔΑ'' - Τετραήμερο Εθελοντικών Αιμοδοσιών 16-19 Ιουνίου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη

ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ”Η ΕΛΠΙΔΑ” – Τετραήμερο Εθελοντικών Αιμοδοσιών 16-19 Ιουνίου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη

Κοινοποίηση
Scroll to Top