ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ "Η ΕΛΠΙΔΑ" - Εθελοντική Αιμοδοσία, την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου στον Αμπελώνα

ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ “Η ΕΛΠΙΔΑ” – Εθελοντική Αιμοδοσία, την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου στον Αμπελώνα

Κάλεσμα Αγάπης και Αλληλεγγύης από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα “Η Ελπίδα” και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, Π.Ε. Λάρισας που συνδιοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία την Μ. Τρίτη στον Αμπελώνα.

 

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ», όπως κάνει χρόνια τώρα, πραγματοποιεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας Π.Ε. Λάρισας την καθιερωμένη πλέον  Εθελοντική Αιμοδοσία του για το Πάσχα τη Μεγάλη Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, από τις 8,30 το πρωί ως τη 1:00 το μεσημέρι, σε μιά ευρύχωρη και ασφαλή Τεντοκατασκευή στην Κεντρική Πλατεία του Αμπελώνα.
Σκοπός της Αιμοδοσίας μας αυτής, που είναι η 2η για το 2024 και η 106η  στη σειρά, αφ’ ότου ξεκίνησαν οι οργανωμένες αιμοδοσίες στον Αμπελώνα, το 1991, είναι να δοθεί μία ακόμη ευκαιρία στους κατοίκους του Αμπελώνα και της περιοχής να σκεφθούν τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας για:
Να δώσουν με τη θέλησή τους λίγο από το πολύτιμο και ζωογόνο αίμα τους και
Να προσφέρουν ζωή με το αίμα τους, έτσι ώστε να  συλλεχθεί  ικανοποιητικός αριθμός μονάδων αίματος  για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών, που κάθε χρόνο την περίοδο των διακοπών του Πάσχα παρατηρείται στα Νοσοκομεία μας.
Για το λόγο αυτό ο Πρόεδρος  κ. Γιαννόπουλος Γιάννης και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ» καλούμε όλους τους κατοίκους του Αμπελώνα και της περιοχής και, κυρίως, τους νέους και τους φοιτητές, που λόγω του Πάσχα θα είναι στον τόπο της καταγωγής τους, να στηρίξουν έμπρακτα με την συμμετοχή τους την αιμοδοσία αυτή του Συλλόγου μας,  προσφέροντας  με τη θέλησή τους και την καρδιά τους μια μονάδα από το αίμα τους!
Οι δυσκολίες και τα προβλήματα, που όλοι μας αυτή την περίοδο βιώνουμε, λόγω της μεγάλης και παρατεταμένης οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και ανθρωπιστικής κρίσης, μας επιβάλλουν να αλλάξουμε τρόπο και στάση ζωής, να δούμε με άλλο μάτι τα πράγματα, να σταθούμε με κατανόηση και αγάπη στον ανήμπορο συνάνθρωπό μας  και να του προσφέρουμε με την καρδιά μας κάθε δυνατή βοήθεια και, οπωσδήποτε, όσοι θέλουμε και μπορούμε, μια μονάδα από το αίμα μας.
Να γίνουμε αν δεν είμαστε  ακόμα, Εθελοντές Αιμοδότες!
Οι άγιες μέρες, που ακολουθούν μας καλούν όλους να κάνουμε την καλύτερη Πράξη  Αλληλεγγύης και Αγάπης απέναντι στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας ως Χριστιανοί και ως Άνθρωποι!
Όλοι, λοιπόν, τη Μ. Τρίτη, 30 Απριλίου 2024  στην 106η τακτική εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου “Η ΕΛΠΙΔΑ” στον Αμπελώνα!!!
Παράκληση θερμή, όπως, όλοι οι εθελοντές -παλιοί και νέοι – Αιμοδότες, θα πρέπει να γνωρίζουν τον Α.Μ.Κ.Α. τους, προκειμένου αυτός να καταχωρείται στο  προσωπικό τους ιατρικό ιστορικό αιμοδότη.
ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ "Η ΕΛΠΙΔΑ" - Εθελοντική Αιμοδοσία, την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου στον Αμπελώνα
ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ “Η ΕΛΠΙΔΑ” – Εθελοντική Αιμοδοσία, την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου στον Αμπελώνα
Κοινοποίηση
Scroll to Top