17η Εθελοντική Αιμοδοσία με την "Αγάπη" στη Θράκη

17η Εθελοντική Αιμοδοσία με την “Αγάπη” στη Θράκη

Η δέκατη έβδομη αιμοδοσία του έτους 2024 του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης “Η Αγάπη” είναι και πάλι απογευματινή, στα διοικητικά όρια του Δήμου Τοπείρου, με τη συνδρομή και συνεργασία του Αθλητικού Συλλόγου «Αναγέννηση Θαλασσιάς» και της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας «Βασίλισσα της Θράκης».
Σας καλούν λοιπόν στην δέκατη έβδομη εθελοντική αιμοδοσία του έτους και σας περιμένουνε με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως, τη Δευτέρα 1 Απριλίου Μαρτίου 2024, από τις 17:00μμ έως τις 21:00μμ στην αίθουσα του ΚΑΠΗ του Δημοτικού Διαμερίσματος Θαλασσιάς του Δήμου Τοπείρου.
Μετά την ολοκλήρωση μιας καταπληκτικής προηγούμενης χρονιάς όπου ο Σύλλογος της “ΑΓΑΠΗΣ” παρέμεινε στην κορυφή της προσφοράς σε ολόκληρη τη χώρα μας (με συνολική συγκομιδή 5.437 ασκούς αίματος ), συνεχίζουν με αισιοδοξία και τη φετινή τους πορεία.
Προσφέρουμε το αίμα μας για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά…και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους…
Ταυτόχρονα με την προσφορά μας ενισχύουμε τα Εθνικά Αποθέματα κι την Εθνική Δεξαμενή.
17η Εθελοντική Αιμοδοσία με την "Αγάπη" στη Θράκη
17η Εθελοντική Αιμοδοσία με την “Αγάπη” στη Θράκη
Κοινοποίηση
Scroll to Top