ΣΕΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 14/12/2018

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου θα συμμετέχει και φέτος στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της πόλης μας με την Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 από τις 8:00 έως τις 14:30 στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ, με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου «Παραμύθι από Ζάχαρη», υπενθυμίζοντας ότι  η προσφορά σε όσους το χρειάζονται δεν είναι κάτι που θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτές τις γιορτινές μέρες.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο ο Σύλλογος Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» θα πραγματοποιήσει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του, ώρες 8:00 έως 20:00.

Ευχαριστούμε για την συνδιοργάνωση: την Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αγρινίου, τον Σύλλογο Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αιτ/νίας και τον Σύλλογο Υπαλλήλων ΕΛΤΑ Ν. Αιτ/νίας & Λευκάδας.

Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς: την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, την Αρτοπαράδοση Θωμόπουλος, το Καρνάγιο και τη FIRMA Επιγραφές.

Ας συνεισφέρουμε όλοι με όποιον τρόπο μπορούμε, για να γιορτάσουν κι άλλοι μαζί με εμάς τα καλύτερα Χριστούγεννα!

Καλά Χριστούγεννα με Υγεία & Αγάπη!

Η Εθελοντική Αιμοδοσία αφιερώνεται στα άτομα με Μεσογειακή Αναιμία

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ
Δίνοντας αίμα
σώζεις ζωές…
http://seaagriniou.blogspot.gr/

ΣΕΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018
ΣΕΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018
Κοινοποίηση
Scroll to Top