ΣΕΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ & ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Αγρινίου και η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας διοργανώνουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στις 13 Σεπτέμβρη ημέρα Παρασκευή και ώρα από 8:00 έως 14:30 στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

     Με κεντρικό σύνθημα «Δίνω Αίμα – Δίνω Ζωή» καλούμε όλους  τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν μαζικά στην Αιμοδοσία αφιερώνοντας μόνο δέκα λεπτά από τον χρόνο τους. Τους καλούμε, επίσης, να συμμετέχουν στην υποδοχή της “Φλόγας της Αγάπης” της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτέμβρη ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00 σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Τοπικό Τμήμα Αγρινίου), με σημείο έναρξης το Πάρκο Αγρινίου και σημείο τερματισμού την Πλατεία Δημοκρατίας. Σε όσους αρέσει το ποδήλατο μπορούν να συμμετέχουν και στον γύρο της πόλης με την φλόγα, (4) τεσσάρων περίπου χιλιομέτρων, που θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της εκδήλωσης στην Πλατεία Δημοκρατίας.

   Καθήκον όλων μας είναι να αιμοδοτούμε τακτικά, αλλά και να μεταφέρουμε το μήνυμα του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της αγάπης για τον συνάνθρωπο.

   Σας περιμένουμε όλους!


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ
Δίνοντας αίμα
σώζεις ζωές…
http://seaagriniou.blogspot.gr/

Κοινοποίηση
Scroll to Top