ΣΕΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ – 21η Λαμπαδηδρομία & 30 χρόνια ΣΕΑ Άμφισσας “Οι Άγιοι Ανάργυροι”

Σε μια  εκδήλωση με πολλές συγκινητικές στιγμές  μιας και βραβευτήκαν παλιοί αιμοδότες και τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου από το 1993 γιορτάστηκαν τα 30 χρόνια του Σ.Ε.Α. Άμφισσας ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ και υποδεχθήκαμε την φλόγα της εθελοντικής αιμοδοσίας την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 στα όμορφα <ΣΑΛΩΝΑ >την Άμφισσα  φλόγα η οποία θα φτάσει στις 20 Οκτωβρίου στην Καστοριά όπου και θα γίνει το Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΣΕΑ. Η καθιερωμένη λαμπαδηδρομία είναι η ομορφότερη εκδήλωση  και έχει  σκοπό την εξάπλωση του εθελοντικού κινήματος και την αυτάρκεια αίματος σε όλη την χώρα.    

Ευχαριστούμε τον εκλεκτό φίλο μας Γιάννη Παπαστεφανάκη αλλά και τον Περιφερειάρχη Στέρεας Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό που τίμησε με τη παρουσία του  την εκδήλωση  οι οποίοι και  ανάψαν μαζί τον βωμό. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι στην αιμοδοσία χωράνε και χρειάζονται όλοι χωρίς διακρίσεις. 

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες ως λαμπαδηδρόμους μικρούς και μεγάλους αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους στη όμορφη εκδήλωση μας .

Ήταν όλοι εκεί μαζί μας στην όμορφα στολισμένη Πλατεία Ησαΐα  και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός μα και όλοι οι νυν Περιφερειακοί Σύμβουλοι και συνεργάτες από όλες τις παρατάξεις. Ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας Δελμούζος Γ. και οι συνεργάτες του πάντα αρωγοί στον Σύλλογό μας.Ο Δήμαρχος Δελφών Ταγκαλής Παν., Αντιδήμαρχοι από όλες τις Δημοτ. Ενότητες, η Προέδρος του Δ.Σ και οι δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και αρκετοί νέοι υποψήφιοι.

Ευχαριστούμε τον ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ γιατί πάντα είναι δίπλα μας. Ιδιαίτερα τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Άμφισσας κον Παναγιώτη Μερινόπουλο για όλη την διακριτική βοήθεια του. Τους πρόεδρους και εκπροσώπους  όλων των  Πολιτιστικών Συλλόγων και φορέων και τα μέλη τους για τη συμμετοχή τους .

Χόρεψαν εξαιρετικά μαζί μας  η ομάδα του Πολιτιστικού  Συλλόγου Προσήλιου και η υπέροχη βραδιά έκλεισε με πανέμορφα τραγούδια από τον σπεσιαλίστες Γιάννη Σούφρα , Χρήστο Δασκαλόπουλο και τη παρέα τους. 

Ευχαριστούμε την Τροχαία Άμφισσας που πάντα  με χαρά μας συνοδεύουν αλλά και όλους στην Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας .

Στους συμμετέχοντες στη λαμπαδηδρομία δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια της ΠΟΣΕΑ την οποία ευχαριστούμε αλλά και του Συλλόγου που φτιάχτηκαν με τις χορηγίες φίλων μας. Ενώ  κεράστηκαν όλοι αναψυκτικά από το όμορφο μπαράκι  του Λουκά Δρίβα  και λουκουμάδες – παγωτό από το καρότσι του ΑΘ.ΚΟΚΚΟΒΟΥ που ήταν μαζί μας αφιλοκερδώς και τους ευχαριστούμε ξανά.

Ευχαριστούμε όλα τα τοπικά και όχι μόνο μέσα μαζικής ενημέρωσης έντυπα και ηλεκτρονικά για την προβολή των εκδηλώσεών μας όλο το χρόνο.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα  ξανά όλους όσους μας στηρίζουν διαχρονικά με διάφορους τρόπους. 

Γίνε σήμερα  …..Εθελοντής Δότης Μυελού Οστών  κάνε κι εσύ το Τέλος ..Αρχή!!!

Μαζί να νικήσουμε την Λευχαιμία…

WWW.XARISEZOI.GR

 

Κοινοποίηση
Scroll to Top