Σύλλογοι

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ - ΗΜΑΘΙΑΣ “Η ΑΓΑΠΗ”

  • Περιοχή: ΝΕΑ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ
  • Διεύθυνση: T.Θ. 337 , ΝΕΑ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ 59033 Fax: 2331090377 E-mail: seaagapi.sea@gmail.com
  • ..

 

Διοικητικό Συμβούλιο:

Πρόεδρος Καδόγλου Ευτυχία

Αντιπρόεδρος Ιωσηφίδης Κοσμας

Γραμματέας Παπαδοπούλου Ελένη

Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Κετόγλου Γεωργία

Ταμίας Ευτυριάδου Αναστασία

 

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας ¨Η Αγάπη¨ είναι ένας από τους μεγαλύτερους σε συμμετοχή και δραστηριότητα αιμοδοτικούς συλλόγους του Νομού Ημαθίας.
Ο Σύλλογος λειτουργεί επίσημα από το 1998 και σήμερα ξεπερνά τα 200 μέλη.
Διενεργεί 3 φορές το χρόνο τακτική αιμοληψία στα Γραφεία του Συλλόγου σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Βεροίας.
Από το 2005 ο Σύλλογος ανήκει στην ΠΟΣΕΑ και συμμετέχει σε πανελλήνια συνέδρια της ομοσπονδίας, σε γενικές συνελεύσεις, αμφικτιονίες και λαμπαδηδρομίες.
Οι δραστηριότητες όμως του Συλλόγου δεν σταματούν εδώ. Πραγματοποιούνται περιοδικές ενημερώσεις σε σχολεία του Δήμου καθώς και στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, σχετικά με την αιμοδοσία και την ανεκτίμητη αξία της προς τον συνάνθρωπο. Ακόμα, πραγματοποιούνται ετησίως εκδρομές όπως και άλλες ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δραστηριότητες για τους αιμοδότες, οι οποίοι είναι στο πλευρό του Συλλόγου από τη στιγμή της ίδρυσής του και στους οποίους ο σύλλογος οφείλει την ύπαρξή του.
Άλλωστε το moto του Συλλόγου μας είναι: « Η συλλογική προσπάθεια επιφέρει σχεδόν πάντα τα μέγιστα αποτελέσματα! »

Η Νέα Νικομήδεια, ανήκει στον δήμο ΒΕΡΟΙΑΣ της Περιφερειακής Ενότητας ΗΜΑΘΙΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.Ο πληθυσμός της δεν ξεπερνά τους Χίλιους κατοίκους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Σύλλογο μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα που διατηρεί στο Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100000497178834