Νέα & Εκδηλώσεις

ΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  • Aναρτήθηκε στις 5.2.2019

                                                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ  ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που έλαβε χώρα στοS/MΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ στο κατάστημα της Οβρυάς την Κυριακή  στις 3 Φεβρουαρίου 2019.

Πλήθος κόσμου κυρίως νεαρής ηλικίας με χαμόγελο στα χείλη κατέκλεισε τον χώρο ξεπερνώντας κάθε πρόβλεψη εκπλήσσοντάς μας ευχάριστα  με τις 46 μονάδες που προσέφεραν απλόχερα για τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο.

Παράλληλα  η επιχείρηση πραγματοποίησε στον ίδιο χώρο, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό, σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο προσωπικό της

Σίγουρα τέτοιες πρωτοβουλίες  και συνεργασίες δείχνουν την κοινωνική ευαισθησία της επιχείρησης και προάγουν τον εθελοντισμό γενικότερα, εν προκειμένω  την εθελοντική αιμοδοσία, που τόσο ανάγκη έχει η κοινωνία μας, βοηθώντας έτσι τους πάσχοντες συνανθρώπους μας που αγωνιούν  και ελπίζουν  στην εθελοντική  προσφορά  αίματος.

Το ΔΣ του Συλλόγου  Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, συγχαίρει  και ευχαριστεί θερμά την επιχείρησηS/M ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ για  την άριστη συνεργασία μας και της εύχεται το 2019 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη,ευτυχία, ειρηνική  και παραγωγική.