Δράσεις

ΣΕΑ ΑΡΤΑΣ

  • Αναρτήθηκε στις 8.6.2017

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη Κάθε χρόνο, στις 14 Ιουνίου, χώρες από όλο τον κόσμο εορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη. Η εκδήλωση στοχεύει στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την ανάγκη για ασφαλές αίμα και προϊόντα αίματος, ευχαριστώντας με αυτό τον τρόπο τους αιμοδότες για την προσφορά ζωής. H φετινή εκστρατεία θα επικεντρωθεί στην αιμοδοσία σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Διαβάστε Περισσότερα
{images:title}

ΣΕΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

  • Αναρτήθηκε στις 8.6.2017

Διαβάστε Περισσότερα

Δράση για την 14ηΙουνίου - Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

  • Αναρτήθηκε στις 25.5.2017

Δράση για την 14ηΙουνίου - Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Διαβάστε Περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

  • Αναρτήθηκε στις 5.12.2016

Η 5η Δεκεμβρίου, καθιερώθηκε το 1985, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ως η Παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη. Αυτή την ημέρα μας δίνεται η ευκαιρία να τιμήσουμε όλους τους εθελοντές, οι οποίοι, ανεξάρτητα από την οικονομική και ατομική τους κατάσταση, παρεμβαίνουν προσωπικά, ανάλογα με τις δυνατότητες τους και την κλίση τους, στο κοινωνικό γίγνεσθαι, προάγοντας την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων τους.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΕΝΕΑ - ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ 14ης ΙΟΥΝΗ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

  • Αναρτήθηκε στις 4.7.2016

Την 14η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη κορυφώθηκαν οι δράσεις της Πανελλήνιας Επιτροπής Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών σε συνεργασία με την Εταιρεία ΕΛΤΑ Courier.

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  • Αναρτήθηκε στις 1.7.2016

Με μεγάλη επιτυχία και σημαντική ανταπόκριση στις δράσεις των πολιτών σε Πάτρα, Αμαλιάδα, Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Πύργο, ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας «Δώσε αίμα… σώσε Ζωές» που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντικής Αιμοδοσίας (Π.Ο.Σ.Ε.Α) και φορείς.

Διαβάστε Περισσότερα
{images:title}

ΣΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

  • Αναρτήθηκε στις 23.6.2016

Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων συνέχισε και φέτος την επιτυχημένη του δράση τιμώντας την 14η Ιουνίου την παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΕΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

  • Αναρτήθηκε στις 22.6.2016

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, ευχαριστεί θερμά, όλους όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή των εκδηλώσεων της Εβδομάδας Εθελοντή Αιμοδότη.

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΕΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

  • Αναρτήθηκε στις 17.6.2016

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, η Διεθνής Ομοσπονδία του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου, η Διεθνής Εταιρεία Μετάγγισης Αίματος και η Διεθνής Ομοσπονδία Οργανώσεων Εθελοντών Αιμοδοτών, αποφάσισαν το 2003 να γιορτάζεται κάθε χρόνο, στις 14 Ιουνίου, η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη.

Διαβάστε Περισσότερα

ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ‘’ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ’’ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  • Αναρτήθηκε στις 16.6.2016

Το Σάββατο 11 Ιούνη 2016 στο Βελίδιο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, εν όψει της παγκόσμιας ημέρας εθελοντή αιμοδότη (14/6), πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση τιμής προς τους εθελοντές αιμοδότες.

Διαβάστε Περισσότερα